Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
szvsz: nano-ból ezek a szűk magas kockák nem szerencsések, karbantartani is nehéz, szépen berendezni is.
Inkább valami laposabbat válassz ha lehet, abból tök jó hibrid paludárium/akváriumos berendezést tudsz csinálni (vízből kilógó részekre is növényeket telepíteni, vagy hagyni kinőni a vízből az akváriumi növényeket).
Nekem a második ilyen üveg, a kisebbik 35x35-ös, pont illeszkedik egy olcsó ikeás szekrényre. Még éppen az a súly amit hajlandó vagyok egy ilyenre rárakni...
-
szat8
tag
Hát a személyes véleményem az, hogy ha szép az akvárium (ízlésesen van berendezve, és a növények is meg az állatok is egészségesek, jól érzik magukat), akkor mindenhol jól mutat, senkit nem fog érdekelni az alatta lévő szekrény mérete. Ha meg egy algatenyészet betegeskedő halakkal, akkor azon a legszebb szekrény sem segít.
De valószínűleg nem én vagyok a megfelelő ember erre a kérdésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Silentfrog