- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Semmiképp nem keverném. Nekem legalábbis nem tetszene, az biztos. DE ismétlem: ízlések és pofonok
Nekem ilyesmi van (nem saját kép).
Ez meg konkrétan az akváriumom, de épp nagyon erős napsütésben (azért fotóztam direkt, mert tetszett), így inkább szürkének látszik, meg igazából amúgy sem teljesen fekete. Meg csalóka képen, mert alatta a szekrény is teljesen fekete, még is ahhoz hasonló az árnyalata.
Lámpával is inkább szürkés:
Nekem nincs belső szűrőm, ~220 L-es az akváriumom, viszont a külső szűrőm az elég nagy. Én nem érzem szükségét belsőnek mellette. A külsőm az egy Tetratec EX 1200 Plus. Persze ennek a gyári töltetét el kell felejteni, helyette/mellette nekem Siporax van benne úgy 4 liternyi.
A lámpáról írt adat az csak az adapter, az semmit sem árul el, lehet arra kötni szinte bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- ASUS routerek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest