Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
válasz JoceeHunt #18126 üzenetére
háát jelenleg csak ez a 2 db kis halam van a szombati guppi szülésből... vagyis hát én többet nem találok, gondolom megették őket a nagyok nincs nekik külön kajám, ezt a színes lemezes serát szoktam egy morzsányit bedobni de eszik is egyből annyi kérdésem lenne molly terhességgel kapcsolatban hogy azon kívül hogy szögletes lesz a hasa szülés előtt van-e más jele annak is hogy terhes, amit korábban észre lehet venni? mert ez a szögletesedés eléggé az utolsó 24 órára jellemző
-
HTCX715
tag
válasz JoceeHunt #18126 üzenetére
Gyári esőztetőm van az áramlással nagy gond nem lehet mert algám nem nagyon van. Biztos nem kosz mert nem jön le. Algaevőm egy 4 centis ancim van, meg a szumik csipkedik a leveleket, de ehez senki nem nyúl.
Ugye a carbonak van egy algaírtó hatása. Az algák közül amit én tudok az a pont alga, hogy azzal nem reagál mással tudtommal igen. Mivel ezzel nem reagál ebből gondolom, hogy pont alga szerűség lehet, de az anubias egy árnyékos részen van ezért nem lehet a sok fénytől. Remélem érthető az elméletem. Szóval nemtudom mi ez, idővel csak ki derül, legrosszabb esetben van egy pár jelentkező a növényeimre ezért biztos nem kéne kilöknöm.(annyira mondjuk nem zavar egy egy benövényesített HALAS akvárium ezért szerintem belefér ennyi.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest