- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sylvia
csendes tag
-
Zotyóka
csendes tag
-
sylvia
csendes tag
-
Zotyóka
csendes tag
-
sylvia
csendes tag
Hello!
Az igaz,hogy nincs minden NiMh akkunak ,memória effektusa, de ,minél nagyobb kapacitású annál inkább szükséges lemerúlésig használni.
Ezek már minél nagyobb akapacitás annál inkább hasonlítanak NiCd társaikra -
Hozo 1969
tag
Kedves reddragon sajnos rosszul tudod a Ni-Mh akkuknak nincs, vagy csak nagyon minimális memória effektusuk van. Amire Te gondolsz az a Ni-Cd akku.
-
reddragon
aktív tag
Igen,most pl. aludni fogok azonnal,mert 5órakor ébresztőőő.

Mit tudok én?(a jó pincér is kap borravalót
)Na,majd holnap
''Még infot gyűjtök, térképezek, telfonálgatok, e-mailezek meg amit akarsz''Húúú,hogy mit akarok!
[Szerkesztve] -
sylvia
csendes tag
Na holnap
Még infot gyűjtök, térképezek, telfonálgatok, e-mailezek meg amit akarsz.
A végén meg rákérdezek Nálad
mert ahogy látom más forumokon te tudsz valamit -
reddragon
aktív tag
Beütött valami krach a gépembe
vasárnap már nem jelentkezett fel aztán mostanra megjavult.
Ez a UPC szemétkedett megint tuti.
A sebesséh 3bit(!) volt nem Kbit csak bit...
De legalább kizártam magam egy csomó helyről - szóval most megváltozott az e-mailem de csak egy betűt.
Ma vett az egyik haverom egy Kodak gépet a mammutban az extrem-nél
cak nem akarom nekik irni, de piszkosul szidta őket, hogy több mint 3 órát volt ott a megrendelt cuccáért és mégsem tudtak se akkut se tartozékot venni.
Ehelyett valahol a Vácin vett akkut jó áron NP-800ast.Hát az Extrem-nél nem nagyon vennék semmit.
De megkaptad az e-mail címét a Sanyinak remélem.
Én meg a borravalót akarom!
-
sylvia
csendes tag
Beütött valami krach a gépembe
vasárnap már nem jelentkezett fel aztán mostanra megjavult.
Ez a UPC szemétkedett megint tuti.
A sebesséh 3bit(!) volt nem Kbit csak bit...
De legalább kizártam magam egy csomó helyről - szóval most megváltozott az e-mailem de csak egy betűt.
Ma vett az egyik haverom egy Kodak gépet a mammutban az extrem-nél
cak nem akarom nekik irni, de piszkosul szidta őket, hogy több mint 3 órát volt ott a megrendelt cuccáért és mégsem tudtak se akkut se tartozékot venni.
Ehelyett valahol a Vácin vett akkut jó áron NP-800ast. -
reddragon
aktív tag
-
reddragon
aktív tag
Egyébként a haverom csaki tőlük vásárol,nem is keveset,én még csak egyszer vettem tőlük akkut,de semmi gond.A havernál is egy akkuval volt gond,de azonnal cserélték mikor visszaküldte.pedig nem egy olcsó akku volt.Még elnézést is kértek tőle aztmondta és ingyen visszaküldték.
-
reddragon
aktív tag
-
sylvia
csendes tag
Hello!
Te esküdsz erre az akkucentrálra? -
reddragon
aktív tag
Ja,szerintem jó vétel,mivel pillanatnyilag nem tudsz hozzájutni olcsóbban.Akitől mi is hoztuk,igaz az 3700ft volt postaköltséggel8de ez az ár erősen függ az eurotól)de leghamarabb júliusban lesz.
Még lehet én is veszek egyet.
[Szerkesztve] -
Sperafico
aktív tag
http://www.ebolt.hu/product95765.html
Én itt találtam 5000Ft br- áron, és állítólag van is. Szerinted ez jó vétel lenne? -
reddragon
aktív tag
-
Sperafico
aktív tag
-
reddragon
aktív tag
-
sylvia
csendes tag
-
reddragon
aktív tag
-
reddragon
aktív tag
Úgy,hogy németből szállítanak nekik!
Ennyivel olcsóbbak az akkuk.Mikor kint voltam,sajna még nem volt FZ20-am,ott 10euróért árulták a panába az akkut! -
sylvia
csendes tag
-
sylvia
csendes tag
de hogy lehet ennyivel olcsóbb mint más akkuk?
Nem tudom eleképzelni, hogy az mit tudhat a többivel szemben
Sőt van JVC akku 25990Ft-ért uaz ami nekem kell ráadásul egy nagy internetes WebÁruházban Most nem irom ide a nevét de megdöbbentő -
reddragon
aktív tag
-
reddragon
aktív tag
-
sylvia
csendes tag
-
reddragon
aktív tag
Én ugy tudom, hogy a LiIon akkuk még kényesebbek mint NiMh mert még télen se lehet fényképeznivelük mert allergiásak a hidegre
Szerintem a ceruza NiMh akkuk nagyon jók és irdatlan jól bírják.
Nekem egy S5000 FinePixem -van de abban nagyon jók a ceruza akkuk is
Semmi speciális LiIon akku semmi speciéális töltő bármikor bárhol használható
Szerintem praktikus a ceruza akkuHát lehet,hogy az eszkimóknál gond lenne velük!

Ja átküldtem a mail címet az előbb! -
reddragon
aktív tag
Elvileg,de a NiMh akkuknál nagyon vigyázni kell a memóriaeffektusra,mert ha rátöltesz stb,akkor nem sokáig teszi,mindegy milyen márka.
Ezért is nagy előny a Li-ion,a Li-polimer akkuk,ott mindegy mikor meddig töltesz -
sylvia
csendes tag
Az a baj,hogy már nem is igazán erősebbek,mert a gyártási technológiábol adódóan már oda jutott a Li-ion tecnologia,hogy símán kisebb kapacitásó akku képes megtartani sokkal tovább ugyanazt a töltést,mígnem a NiMh akkuk még álló helyzetben is merülnek,sőt lényegesen hamarabb megadják magikat a memóriaeffektusok miatt.egyszerűen már nem éri meg.
Én ugy tudom, hogy a LiIon akkuk még kényesebbek mint NiMh mert még télen se lehet fényképeznivelük mert allergiásak a hidegre
Szerintem a ceruza NiMh akkuk nagyon jók és irdatlan jól bírják.
Nekem egy S5000 FinePixem -van de abban nagyon jók a ceruza akkuk is
Semmi speciális LiIon akku semmi speciéális töltő bármikor bárhol használható
Szerintem praktikus a ceruza akku -
sylvia
csendes tag
-
reddragon
aktív tag
ja csak azt felejted el, hogy gyári akksi pana gépekbe ennyibe kerül. a ceruza akksik sokkal olcsóbbak és erősebbek. ha meg töltő nélkül vetted azt a 6db akksit akkor jó drágán vetted
[Szerkesztve]Az a baj,hogy már nem is igazán erősebbek,mert a gyártási technológiábol adódóan már oda jutott a Li-ion tecnologia,hogy símán kisebb kapacitásó akku képes megtartani sokkal tovább ugyanazt a töltést,mígnem a NiMh akkuk még álló helyzetben is merülnek,sőt lényegesen hamarabb megadják magikat a memóriaeffektusok miatt.egyszerűen már nem éri meg.
-
oceanearth
őstag
-
reddragon
aktív tag
-
reddragon
aktív tag
-
sylvia
csendes tag
ja csak azt felejted el, hogy gyári akksi pana gépekbe ennyibe kerül. a ceruza akksik sokkal olcsóbbak és erősebbek. ha meg töltő nélkül vetted azt a 6db akksit akkor jó drágán vetted
[Szerkesztve]Az biztos, de egyre kevesebb gépet gyártanak ceruza akkuval
Panasonic LiIon gyár meg nincs -
oceanearth
őstag
[Szerkesztve] -
reddragon
aktív tag
-
sylvia
csendes tag
-
Catamenia
csendes tag
680 mA-es akksi 18e-ért??? Szvsz nem érte meg. Én Unirosst vettem, 6 db-os, 2300 mAh. 7500 HUF volt.
-
sylvia
csendes tag
-
reddragon
aktív tag
De mondom,ha kell átküldök mailban e másik e-mail címet.Az a srác akitől én is a pana akkut vettem 4000-ért.6hónap garival,utánvéttel,de szerintem érdemes lenne rákérdezned.Esetleg holnap a tel számát is előkeresem
[Szerkesztve] -
reddragon
aktív tag
Szerintem a nevasincs 12k-ért jó ár.
Nekem van pana akkum ami 18rugó volt(680mA) és van 4000ft-os nevesincs(600ma).persze talán még többet bír.
Az a helyzet van,hogy már a Li-ion technológia nem nagyon tud különbözni.itt már a nevet kell megfizetned. -
sylvia
csendes tag
Az általad adott címen
meg a
addel.hu
címen elég hasonló éárak vannak
az e-digit.. is hasonlít
mert mind a 3 hasonló árakon mozog de milyen tapasztalatok vannak -
sylvia
csendes tag
-
reddragon
aktív tag
-
reddragon
aktív tag
-
reddragon
aktív tag
-
sylvia
csendes tag
-
sylvia
csendes tag
az istenért ilyen hülyék a kezdők?? már vab ilyen topik, használd a keresőt plz.
Hurrá!
egoista válaszolt
Hol az általad említett topik aminek azonnal figyelem felkeltő címéből ki kellett volna olvasnom, hogy mivel foglalkozik? -
oceanearth
őstag
nem néztem, hogy nő-e vagy nem. de akkor is, kb 15 topikkal lejjebb van egy milyen akksit digit fényképezőkhöz c. topik. miért kell újjat nyitni. ha op lennék kapásból törölnék vagy 5-6 topikot inne. pl. casio exlim z55 meg ilyenek, minek ilyen topik?
-
reddragon
aktív tag
az istenért ilyen hülyék a kezdők?? már vab ilyen topik, használd a keresőt plz.
Jajj ne hülyézd le a nőket.De azért igen nehéz válaszolni a semmit nem mondó kérdésre
-
oceanearth
őstag
-
reddragon
aktív tag
-
sylvia
csendes tag
Sziasztok!
Hol érdemes akkut venni?
Jobb-e ha drága akkut veszek mint ha ismerősnél venném?
Kérek véleményeket, mert itt a nyár és sürget a kérdés...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- EAFC 26
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Canon i-SENSYS X 1440i Multifunkciós Mono Lézernyomtató/Másoló/Szkenner
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- HP LaserJet Pro MFP M426fdn nyomtató
- Retro HP ScanJet 4p + Adaptec SCSI PCI kártya
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell 7430 2in1 360 áthajtós touchos! i7-1265U 16GB 512GB FHD IPS 1 év gar
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)Na,majd holnap