Hirdetés
Aktív témák
-
pappnet
csendes tag
Kernek egy nagy fekete pontot [applestuff] es [nono1994007] kolleganak. Mindket azonosito ugyanaz a szemely a tel szam alapjan.
Az alabbi fenykepezot vettem tole: [500d] a helyszinen derult ki, hogy a gep nem igazan felel meg a leirtaknak es az o altala elmondottaknak. Az obi egyaltalan nem volt pormentes, a plexin is volt 2 melyebb karcolas, plussz nem volt nala minden tartozek, igy megalkudtunk egy 110.000 forintos arban. A helyszinen 115-t adtam, mivel mindenkeppen kellett neki meg 5e mert meg vesz valami gepet, es nincs nala egy forint se , de megegyeztunk abban, hogy az 5000-t es a maradek tartozekokat meg aznap elhozza. Itt hibaztam, hogy megbiztam benne, gondoltam mivel tobb hirdetese is van nem akar maganak rossz hirt, de tevedtem. Azota nem veszi fel a telefont, es nem is valaszol az sms-re sem, tegnap meg irt, hogy visszahiv de azota semmi. Amugy sem az en feladatom lenne, hogy szaladgaljak utana.
Nagyon ajanlom, hogy vigyazzatok vele, mert egyreszt elhallgat reszleteket, masreszt meg nem er 5000HUF-ot (plussz par tartozekot) a becsulete. -
pappnet
csendes tag
válasz pappnet #17336 üzenetére
Na, hát ilyen az én szerencsém. Ha lehetne duplán kérnék fekete pontot [applestuff] és [nono1994007] kollégának (Ugyanaz a személy). Nem elég, hogy nem adja meg a maradék pénzt amiben megegyeztünk, de még kamuzik is, hogy sajnálja és miharabb rendezni akarja a dolgot. Azóta írtam neki többször is, láttam, hogy többször bejelentkezett, de egy válaszra se méltat. Szóval mostmár 100%-ra mehet a fekete.
Ha jól tudom a szabályzat alapján két azonosítóval amúgy sem lehet bennt egy ember, úgyhogy javasolnám a bannolását is még mielőtt, becsap vagy átver más valakit is.
PH-ra nem kellenek ilyen kamu emberek. Most nem is az az 5000HUF sok amivel tartozik, de maga az, hogyha valakivel megegyezek valamiben és utána meg átver, ráadásul el is hallgat részleteket a hírdetésben és hiteget, sajnálkozik, stb...
Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest