Aktív témák
-
-
lizRRR
őstag
válasz
Speed® #17464 üzenetére
Itt most konkrétan arról van szó , hogy engem le becsmérelsz...
Nem lehet mindenki olyan , szent mint te , de szerintem bármelyikünk el meg esett az , hogy valamin változtatott , még ha az valakinek az nem is tetszett..De az h engem megbízhatatlansággal és inkorrektséggel vádolsz az már kiveri a biztosítékot...Vita itt nincs semmiről , itt arról van szó , hogy neked most nem jött össze egy számodra jutányos üzlet.
-
lizRRR
őstag
válasz
Speed® #17462 üzenetére
Gerincesség/Figyelmesség hmm.... nagyon jó.
Ha még meg károsítottalak volna , azt mondanám jogos , vagy legalább a pk költséget vesztetted volna , de még azt sem... Az valóban úgy van ahogy el mondtad jegeltettem , csak közbe ismerős jelezte , hogy eladja gépét (képlékeny volt még a dolog és azért nem jeleztem előbb ) és érdeklődőtt , hogy nem kell-e valami belőle , de az hogy jobb áron meg tudtam szerezni ( 30 k-val olcsóbban ) ugyan azt a teljesítményt az nem inkorrektség , hanem simán a pénz gazdálkodás , én megértelek téged , mert velem is volt ilyen , hogy vissza mondták az üzletet , de ekkorára nem fújtam fel az ügyet.
-
lizRRR
őstag
válasz
Skyline18 #16904 üzenetére
Ilyennel már volt dolgom ... panaszkodik termékre , majd kéri a pénzt vissza mert arra hivatkozik , hogy rossz a termék.
Aztán a jóhivűség az ami ilyenkor ...
Megkapod a kesht + megtartod a terméket és szépen le lépsz.Ha ennyire rossz , és korrekt ember vagy , csináld meg amire kér , h valóban hibás....
-
lizRRR
őstag
Üdvözletem !
Fekete pontot kérnék vendettta alias methandi, alias Sunage, alias sun4, alias Mr.Gettoman részére.
Egy utolsó hazug alak , egy GTX 570 kártyát vettem volna tőle egy 6870 beszámításával.
El lett neki küldve a pénz , és semmi , közbe kiderült , hogy nem csak nekem adta el a kártyát.
Egész pontosan 4 embernek.. ők már meg tették a feljelentést.
Meg lett fenyegetve , ill gondolom a feljelentések miadt... ( nem akar rács mögé menni )
Vissza utalta a pénzt mindenkinek.Ezek után 20x körbe nézek kivel fogok üzletelni , de ez legyen nektek is tanulság.
Üdv.
-
lizRRR
őstag
Hali
Lenne 1 kis problémám.
Kerestem egy i5 procit és erre Notes jelent kezet mivel őstag volt gondoltam megbízható és utaltam neki előre de még mindig nem kaptam semmit , és már vagy 1.5 hete utaltam.
Mondtam neki ha nem jelentkezik megyek a rendőrségre , a nevét tudom illetve számlaszámát.De lehet hatásosabb lenne ha megkeresném és a szart is kiverném belőle.
Sajnos csalás áldozata lettél, tedd meg a feljelentést ellene.
[ Módosította: kaller1 ]
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest