- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Speed®
titán
lizRRR kollégának némi problémája akad a szavahihetőség terén és mivel a (lefújt) üzletünk előtt kaptam jelzést privátban erről, ennek ellenére mégis bizalmat szavaztam neki, különösen fontosnak találom, hogy legyen végre nyoma annak, mennyit ér a szava.
A hirdetésemre jelentkezett egy beszámítós ajánlattal, kérte, jegeljem számára, minden szükséges adat egyeztetve lett, már csak az üzlet lebonyolítása volt hátra..közben több ajánlatot elutasítottam, hisz megegyeztünk.
Nemrég tájékoztatott, hogy kapott jobb ajánlatot és a pénz az úr.
Nos, részemről nem a pénz, hanem az adott szó/ becsület az úr.Anyagi kár a klasszikus értelemben nincs, de azért ez inkorrekt!
Innentől pedig eme topik címének eleget tesz a visszajelzésem..Remélem a jövőben figyelmesebb/gerincesebb leszel kolléga
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- És milyen illatú legyen a készülék?
- SSD kibeszélő
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest