- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
shouryuken #2212 üzenetére
A csalásokról, konkrét átvágásokról inkább itt van szó.
Ez a topik az "Akikkel érdemes vigyázni...", és ez egy kicsit tágabb fogalomkör. Ide tartoznak az iratlan etikai szabályok is, mint pl. tartani magát az embernek az adott szavához.
Nyílván nem tudtad, hogy licitre érdemes tenni az általad később eladott terméket, úgyhogy nem is hibáztatlak én sem.
De én a nem kellő körültekintést, tájékozatlanságot is hibának tartom. Én pl. pár hónapja, amikor regisztráltam ide, azzal kezdtem, hogy átnyálaztam a szabályzatot, és minden olyan dolgot, amiből az oldal működésére következtethettem, és kérdeztem, ha valami nem volt világos. (Hidd el, nem tartott egy-két óránál tovább ez a dolog).
Szóval, tanulság: először figyelj, aztán cselekedj! (Basszus, mintha a saját szüleimet hallanám!
)
-
mandras81
senior tag
Attól függ, hogy honnastól indul az "üzletelgetés" nálad. Én csak a saját cuccaimat szórom el, amire már nincs szükségem. Ezt én nem nevezem üzeltelgetésnek.
Én is postáztam már egyetlen egyszer, de nem áll szándékomban a továbbiakban, pedig nem volt rossz tapasztalatom. Egyszerűen nem akarok ezzel foglalkozni, és punktum.
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Egy pár szóval most már nekem is OFF-olnom kell erről az újonc-nem újonc kérdésről. Ha jól veszem ki Shy kolléga szavaiból, akkor most, hogy én is kvázi-tag vagyok, sokkal nagyobb elismerésnek örvendek megbízhatóság szempontjából, holott még csak egy-két hónapja vagyok fent a ph-n, viszont voltak kommentjeim bizonyos fórumokon, így egy ''szinten'' vagyok vele. Viszont, láttunk már 300 napos újoncokat is.
Egyszóval: nem hiszem, hogy ezen múlik a dolog, bár való igaz, hogy valamilyen szinten fokmérő a dolog, de nincs akkora súlya, mint ahogy itt páran gondolják.
Helyesbíteném a #1440-et: Olyan újoncnak nem utalunk előre, aki pár napos/egy-két hetes, csak pár aprója van, semmi elérhetősége nincs megadva, és ragaszkodik az előreutaláshoz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest