- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
shouryuken #2212 üzenetére
A csalásokról, konkrét átvágásokról inkább itt van szó.
Ez a topik az "Akikkel érdemes vigyázni...", és ez egy kicsit tágabb fogalomkör. Ide tartoznak az iratlan etikai szabályok is, mint pl. tartani magát az embernek az adott szavához.
Nyílván nem tudtad, hogy licitre érdemes tenni az általad később eladott terméket, úgyhogy nem is hibáztatlak én sem.
De én a nem kellő körültekintést, tájékozatlanságot is hibának tartom. Én pl. pár hónapja, amikor regisztráltam ide, azzal kezdtem, hogy átnyálaztam a szabályzatot, és minden olyan dolgot, amiből az oldal működésére következtethettem, és kérdeztem, ha valami nem volt világos. (Hidd el, nem tartott egy-két óránál tovább ez a dolog).
Szóval, tanulság: először figyelj, aztán cselekedj! (Basszus, mintha a saját szüleimet hallanám!
)
-
mandras81
senior tag
Attól függ, hogy honnastól indul az "üzletelgetés" nálad. Én csak a saját cuccaimat szórom el, amire már nincs szükségem. Ezt én nem nevezem üzeltelgetésnek.
Én is postáztam már egyetlen egyszer, de nem áll szándékomban a továbbiakban, pedig nem volt rossz tapasztalatom. Egyszerűen nem akarok ezzel foglalkozni, és punktum.
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Egy pár szóval most már nekem is OFF-olnom kell erről az újonc-nem újonc kérdésről. Ha jól veszem ki Shy kolléga szavaiból, akkor most, hogy én is kvázi-tag vagyok, sokkal nagyobb elismerésnek örvendek megbízhatóság szempontjából, holott még csak egy-két hónapja vagyok fent a ph-n, viszont voltak kommentjeim bizonyos fórumokon, így egy ''szinten'' vagyok vele. Viszont, láttunk már 300 napos újoncokat is.
Egyszóval: nem hiszem, hogy ezen múlik a dolog, bár való igaz, hogy valamilyen szinten fokmérő a dolog, de nincs akkora súlya, mint ahogy itt páran gondolják.
Helyesbíteném a #1440-et: Olyan újoncnak nem utalunk előre, aki pár napos/egy-két hetes, csak pár aprója van, semmi elérhetősége nincs megadva, és ragaszkodik az előreutaláshoz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Formula-1
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged