- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
válasz
killipoly #8836 üzenetére
Privátban bár nem írtam, de akkor most elnézést kérek, a kissé félresikerült, pontosabban létre sem jött "biznisz" miatt.
A feketepont jogos, de csak félig, mivel az egy percnyi telefonköltségeden kívül más jelentősebb anyagi kárt tudtommal nem okoztam, úgyhogy mégiscsak nézzük a pozitívumot. Meg azt sem árt elfelejteni, hogy egyszer sem történt meg, hogy odarendeltelek x időre és y helyszínre és én nem jelentem meg, hiszen még oda sem rendeltelek, nemhogy nem mentem el a találkára, szóval szerencsére egyszer sem kellett rám órákat várnod indokolatlanul.
A kissé unkorrekt hozzállás és az eladással kapcsolatos apróbb információk nem közlése feléd, talán hagy némi kívánnivalót maga után, és ez valóban nem volt szép, de mentségemre szóljon, hogy nem gondoltam volna, hogy csak úgy valaki 1 héten belül elviszi a gépet. Csak úgy felraktam hirdetésbe, de külön külön az alkatrészekre "koncentráltam" inkább, mert tapasztalom folyamatosan, hogy megbontva azért kelendőbbek a cuccok.
Viszont most nem így történt. A hirtelen érkezett visszautasíthatatlan ajánlat számomra fontosabb volt akkor bárminél. Kissé ugyan rágtam magam a dolgom, aztán függetlenül, hogy lelkiismeret furdalásom volt, hogy most "szart" csináltam a számból, mégis mérlegeltem a dolgokat, és úgy gondoltam, hogy egyszer nekem is lehet szerencsém, és mivel anyagi kárt senkinek sem okoztam, illetve mert az ajánlat a komplett konfigra számomra tényleg több volt mint nagyszerű, -és sajnos adott helyzetben én olyan vagyok akit a pénz és a kényelem motivál- mégis rábólintottam a bizniszre.
Tudtam, hogy ez nem fog tetszeni egyeseknek, mármint neked és egy másik srácnak, de, ez van.
Ez amit leírtam amúgy nem mentség, csak egy rövid kis történet, amin nincs mit szépíteni.
Szerintem ez bárkivel megtörténhet. Úgy hiszem nem én voltam az első és utolsó sem a sorban.
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest