- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos ismét találkoztam egy inkorrekt eladóval.
Nagy feketét kérnék Stenli89-nek.
Stenli89 2011.07.23-án jelentkezett a feladott hirdetésemre. Az üzlet menetét úgy beszéltük meg telefonon, hogy elutalok neki előre 1.050Ft-ot a postára és a gépet elküldi tesztelésre ezután amint leteszteltem utalom a fennmaradó vételárat (4.000Ft).
Ezek után pedig következzen a fekete leves:
2011.07.28-án már azt írta privát üzenetben, hogy a csomagot feladta a postán és úton van felém.
2011.08.03-án ő kérdezte meg, hogy megkaptam-e már a csomagot. Erre még aznap jeleztem neki, hogy még semmit sem kaptam. El szerettem volna kérni tőle a küldemény azonosítóját, hogy a postán utána tudjak kérdezni, de ő ezt nem adta meg, kitért a válasz elől.
Legközelebb erre 2011.08.08-án válaszolt és azt mondta, hogy a kecskeméti posta "egy káosz". Minden esetre megígérte, hogy a héten meg fog jönni.
Ismét néhány napos szünet következett, 2011.08.12-én kérdeztem meg, hogy feladta-e már, de erre nem válaszolt. Vártam egészen 2011.08.25-ig a válaszra, de semmit sem kaptam. 27-én újra megkérdeztem, hogy mikor adja fel a csomagot, erre azt mondta, hogy "nem tudja mi van" és visszautalja a postaköltséget a számlámra. Megadtam neki a számlaszámomat, de azóta sem kaptam semmit.
2011-09-05-én megkérdeztem tőle, hogy hogy áll az utalással, de erre semmi választ nem kaptam (06-án volt utoljára bejelentkezve, tehát meg kellett, hogy kapja).
2011-09-10-én írtam neki egy üzenetet, hogy ne is raboljuk tovább egymás idejét és írom neki a feketét. Ezzel egészen idáig vártam, de úgy gondolom, hogy így is túlzottan türelmes voltam.Tehát semmiképpen sem ajánlom a Stenli89-el való üzletelést, mert össze-vissza beszél, hitegeti az embert.
Ahogy látom már több embert is megkárosított, ezért ezt a hozzászólást be fogom írni a Jelentsd a csalókat! topikba is.
Szerintem a felhasználót ideje lenne legalább kitiltásban részesíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged