Aktív témák

• Angelo69

senior tag

válasz Orion82 #14269 üzenetére

Kedves Orion82!

Örömmel olvastam hozzászólásod ezen topikban, amelyre egy barátom hívta fel a figyelmem, minek után TE voltál annyira kedves, hogy nem jelezted eme kis irományod felém, bár gondolom ezt csak a "korrekt" tájékoztatás érdekében tetted...
    Nem igazán tudom, hogy melyik része volt érthetetlen számodra abból hogy "nincs rá garancia"?! Ezek után, hogy TE milyen machináció céljából követelted rajtam, megengedhetetlen hangon, fenyegetőzve, ezeket az adatokat igazából már nem is érdekel.
    De hogy választ kapj, igen én szedtem le róla, azért hogy a hozzád hasonló "ügyeskedő" alakok ne tudjanak "átverve, cseréltetni" egy lejárt garanciájú termeket ami az én nevemen van regisztrálva a logitech-nél. Ami még kiderült számomra, hogy a számolás sem az erősséged mivel 12.000.- ért vásároltad meg postával, amit a folyószámlám adatai is bizonyítanak. Ezek után már értem, hogy miért nem merted felvállalni saját neved, lakcímed, hanem valamiféle "barátnőd" címére kérted a csomagot.
    Nem utolsó sorban pedig, a TE hatalmas "gerincességedről" tettél megint csak tanúbizonyságot, hogy a tőlem vásárolt HASZNÁLT bill.-t, miután "nem jöttek be számításaid" egy napra rá ÚJKÉNT meghirdeted itt a PH.-n, és egy héten belül el is adtad.
    Ezt megint csak azért sikerülhetett mert én "gerictelen", aki még a "vásárlót is átveri", vigyázok a holmimra, és a tőlem vásárolt használt billentyűzet is újnak hat.

Végezetül kitérve az általad emlegetett "sorsra, meg a gerinctelen emberek megtalálására", remélem ez bekövetkezik mihamarabb...

Ui.: Ezek után, kérnek én is Neked "gerinces fórumozónak", egy hatalmas nagy pi.. feketét

Ezt az "Üzleti vita" topikba is bemásolom...

Aktív témák