Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10364) Ajy


Ajy
csendes tag

@Pirate@ nevű felhasználóval lenne problémám (szerintem járna neki is egy fekete pont)
Történt ugyanis, hogy vettem tőle egy PSP készüléket. 37000Ft-ért árulta én írtam neki, hogy 35000Ft-ot tudok érte adni postával együtt. Bele ment idézem: „oks áll az alku!!!”
Majd jött a csomag 36.980Ft-ért persze akit megkértem, hogy vegye át csak 35000ft-ot kapott tehát nem tudta átvenni felhívott én az úri embert, hogy most mi van mert nem ebben egyeztünk meg. A válasza a következő volt: „ 35+posta én úgy értettem!
fizesd ki és én akkor visszautalom a postaköltséget!”(telefonon is felhívtam, hogy nehogy így járjak ahogy jártam). Munkahelyről elkéredzkedni postásnak utána csomagot átvettem. 3 nap múlva rákérdeztem mikor fogja utalni az összeget ő közölte majd ha megkapta a postástól a vételárat. 5 nap múlva újból rákérdeztem mert persze nem utalt és nem is jelentkezett a válasz a következő volt: „igen
megjött a posta költséget viszont nem áll módomban már visszautalni...
bocs ez így jött ki... postát amúgy is általában a vevő fizeti „
Következő üzenete miután én nehezményeztem az eljárást:
„jaja megértem...
nem szoktam ilyen lenni...
de most ez nekem így felelt meg!”
Hát de nekem így nem felel meg. Ugyanis megkértek, hogy vegyek egy gépet max. 35000ft-ért, ő megígérte, hogy visszautalja a postát. Utána meggondolja magát majd most azt tanácsolja, hogy kérjem el a postaköltséget attól aki megkért hogy szerezek neki egy gépet.
Én se szoktam minden gondommal máshoz rohanni, de nagyon idegesít az a dolog őt nem érdekli én így jártam és nyugodjak bele.

[ Módosította: Bordoi ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.