Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Foglalt név #46 üzenetére
én járok, elég durv aára lett és afelköltözteték a diszkó helyére a barmok
amugy napijegy 600 havi bérlet 5000, 10 alkalmas 4000. -
Ra3
őstag
de hogy egy kis adok-veszek is legyen ha már a topic címében ez áll, van egy 1.5 éves pci-os firewire kártyám (videodigizéshez), 2k-ért vihetitek, gyári A64 hűtő s939-hez fél évet ment 1k.
-
Ra3
őstag
válasz
Foglalt név #46 üzenetére
az Oázisra gondolsz? két munkatársam is járt oda, tavaly olyan 500 körül volt a napi belépő, meg 4000 körül a havi. lehet hogy azóta emeltek, meg át is költöztették a gépeket máshová, eleinte alul volt a konditerem ahol most a diszkó van.
-
Foglalt név
addikt
Esetleg jár vlki kondiba? Milyen áron mérik a belépőt.(az uszodával szembeni új csodára gondolok)
-
szevb
csendes tag
-
szevb
csendes tag
Lassan nyithatjuk az új totyikot!
Nem tudja vki hogy a Prior számtechbolt bezárt-e? (nem reklámnak szánom) Mert hallottam ilyesmiket. -
ArmanD.
őstag
Isten hozott benneteket
-
Coyot
őstag
válasz
Foglalt név #36 üzenetére
kezdek meglepődni van azért pár ajkai emberke, ez tök jó
-
Coyot
őstag
válasz
Foglalt név #34 üzenetére
szintén zenész?
-
Foglalt név
addikt
Otthon, édes otthon
-
szevb
csendes tag
Hupsz!
-
Coyot
őstag
Alakulunk gyerekek, még a végén lesz egy ajkai PH! tali is
-
Ra3
őstag
fel, fel, ajkaiak, én már tavaly lemondtam a topicról, de úgylátszik még van remény
majd ezután többször benézek. -
doc
nagyúr
+1 fő
(bár én már noszlopi vagyok, Ajkán dolgozom meg itt éltem vagy 4-5 évig)
-
szevb
csendes tag
Nah még a végén beizzik a topik!!!
Vajon van rá esély hogy befaggyon a tó? Vagy ne is álmodozzakValaki mondjon vmi bíztatót!
-
vottokar
senior tag
Akkor bejelentkezem. +1 ajkai...
-
Coyot
őstag
Jééé, ilyen totyik is van
üdv földijeim
-
Ra3
őstag
muhaha, ilyen topic is van, majd azért néha benézek, de a piacos dolgok még Veszprémben sem nagyon pörögnek...
a meneküléshez csak annyit hogy én itt melózok 6 éve, és a fizetéssel nincs gond, szóval valószínüleg nem megyek sehová az elkövetkező pár évben. vannak itt jól fizető munkahelyek, csak már be vannak töltve, és ritka az üresedés. -
Joco
aktív tag
Hát ilyen is van
-
panel
aktív tag
Eladó cd és dvd lemezek stb..
[link] -
Axi-Maxi
tag
egy UP Ajkának
én is itt lakom -
OddMan
őstag
Nem tudtok valami jó nyelviskolát Ajkán?
Alapfokú Origó Angol ''C'' nyelvvizsgám van, bár ennél már egy picit magasabb szinten vagyok, mert az óta is járok tanfolyamra a munkahelyemen.
Középfokú ''A'' nyelvvizsga lenne a cél. -
Joces
senior tag
király hely ajka....
-
padee
tag
En is ott lakom elvileg. hetente ket napot.
Regebben jobban szerettem. most mar kevesbe. -
g4dg3t
senior tag
Most latom csak hogy van ilyen topic.
Udv minden foldimnek!
Latom vannak itt a Brodybol. Anno az INTC tanarom csak kompotevoknek becezte a brodysokatBankibol vannak-e itt? (Uhh de ruhelltem azt a sulit)
Oddman: nemcsoda...egy rendesen szakkepzett (barmilyen szakmaban) ember egyszeruen nemtud Ajkan elhelyezkedni. En mar erettsegi utan eljottem, azota is Pesten elek...99.9% h lakast is itt veszek. Vasarnaponkent vicces hogy neha tobben szalnak fel Ajkan a vonatra mint Veszpremben. ''Menekulnek'' -
mynames
senior tag
Hát hogy lehet hogy ez a lokál topic még megvan?
-
OddMan
őstag
Na ha már megnyílt ez a totyik, akkor én is kérdezek.
Észrevettétek, hogy mostanában az összes diplomás fiatal menekül Ajkáról?
A barátaim 80%-a már Pesten vagy arrafelé lakik.
Asszem pár év múlva én is meglépek, mivel addigra meglesz a diplomám plusz a tanulmányi szerződésem is lejár.
Csak azért írtam ezeket a dolgokat, mert kíváncsi vagyok, hogy nektek mi a véleményetek erről a témáról?
[Szerkesztve] -
Warlock_42
senior tag
Hajrá Ajka -
PÁ 2
csendes tag
SZia. Én ajkai vagyok, úgyhogy a helyet ismerem, mint a tenyeremet. A hangszerbolt onnan tényleg elköltözött, de nem messze. Jelenleg Euromusic zenebolt néven fut a vásárcsarnok oldalán (szemben van az előző helyével). Máshol nem igazán tudom, hogy hol lehet ilyesmit kapni. Hangszereket esetleg még az Extra Shop nevű üzletben (lehet ma már nem így hívják) lehet venni vagy rendelni. Az a sétáló utca végén, a Héliosz üzletház felőli oldalán van.
-
doc
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
a Bródyban voltam polgári szolgálaton
-
(Kolombusz)
veterán
Ajka jó hely, ott lakik mellette Halimbán egy ismerősöm. A lánya a Bródy nevű gimibe jár, ha jól tudom.
Haveromnak pedig bútorboltja van ott és most nyit mosodát. -
doc
nagyúr
Annyi totyik van itt (Pápa, Veszprém, stb), de Ajka még pont nincs - segítsünk rajta
és ha már van egy ilyen topik, aljas módon hozzá is szólok
nem tudja vki, hogy a piactér melletti hangszerbolt hova költözött, vagy hol van még ilyesmi Ajkán?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest