Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
_seth_ #28228 üzenetére
A hézagolás nem jelent semmit az adagolással kapcsolatban.
A BB-vel kapcsolatos dolgokat kell megnézni:
- tár
- tár és hop up kamra kapcsolata
- hop up gumi nem-e gyűrődött be
- nózi nem-e hosszú, egyenletesen jár-e? Ezzel együtt a tappet plate és a nózi kapcsolata
- a nózi a megfelelő ütemben mozdul-e - delayer a felhúzó fogaskerékre
- és hát természetesen maga a BBA li-po akku nagyobb tűzgyorsaságot ad, mint a Ni-Mh akku, ezt delayer-rel szokták orvosolni.
Nekem is van pár King Arms műanyag midcap-em, ha próbálnál vele. XI. ker, Rákóczi híd, budai hídfő.
-
törölt tag
válasz
_seth_ #28216 üzenetére
Szerdán voltunk, eddig egyszer, bázis lakó voltam eddig, csak most költöznek illatos út köré, és a heti dózis meg kell legyen
Korrekt volt, jellemzően inkább "régi motorosok" voltak, akik tudnak játszani, és normálisak, ez azért sokat segít a hangulaton nálam...
A pálya méretre jó szerintem, a berendezése fura néhol de teljesen játszható. Van némi elektronika, a tdm csapat élet gombnyomásra csökken visszaállón, van domination jellegű terület foglalós móka, meg ilyesmik.
Összességében teljesen meg voltam elégedve, én biztosan megyek még, ha megvan az új bázis lehet hetente váltva...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
_seth_ #28211 üzenetére
Rakható, persze. Alapvetően az airsoftosok is modellezésben használt motorokat használnak, névleges fesz 12 V.
A magasabb fesz nagyobb fordulatot ad, így a tűzgyorsaság emelkedik. Előfordulhatnak ebből adagolási problémák, delayer-re szükség lehet.Illetve a Li-Po akkukban van kakaó is bőven, egy 20/40C li-po akkuból pillanatszerű felhasználás mellett ki lehet venni a kapacitás 40-szeresét is az akku károsodása nélkül, azaz egy 1,2 Ah-s akkuból kijön 50 A is. Az áram útjának kellően erősnek kell lennie, erre való a FET, ami a GB-ban lévő tűzkapcsolót tehermentesíti.
Amúgy a tapasztalat azt mutatja, hogy egy 2 cellás li-po akkuval a tűzgyorsaság közelebb van a 8 cellás Ni-Mh akkuéhoz, mint a 7 celláshoz.A több cella vagy nagyobb fizikai méretet jelent, vagy kisebb kapacitást.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
_seth_ #28199 üzenetére
Nem működik a link.
Ennyit megér, még egy tízest odaadsz egy szerelőnek, hogy kenje át, hézagolja a GB-ot és cserélje a hop up gumit is.
Két dolog: mindenképp lőjj vele megvétel előtt, egyes és sorozatlövést is, illetve kérdezd meg, mitől van szigetelőszalag az akku végén.
Előbbit azért, hogy működőképes fegyvert vegyél, utóbbit azért, mert jó eséllyel ezek a divatos, amúgy gyökér betolható válltámaszok eszik az akkuk, vezetékek szigetelését és li-po-nál ez különösen veszélyes.
Még 5-10k egy jó akkutöltő, számíts arra, hogy a 2 éve használaton kívüli li-po akku kuka.A fegyvertáska önmagában 8-10k, a tárak dettó, a reddot 6-8k, a hangtompító 4-8k önmagában. Ha a fegyver lő, akkor jó vétel ennyiért. Persze csodát ne várj tőle.
-
macilaci78
nagyúr
-
werszomjas
addikt
válasz
_seth_ #28187 üzenetére
Ventilátorost a párásodás miatt akarod?
Mi a csapatunkban többen ilyen GOGGLES GX-1000 szemüveget használunk, más oldalakon lehet más néven fut.
Toljuk télen, nyáron, szabadban, erdőben, épületben, pincében, kb sose párásodtam még, nagyon jó szemüveg.
Nyak védelmére sálat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest