Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem epphogy AS-re kenyelmesebb a turabakancs....eleve erre talaltak ki oket, terepen hosszabb idotartamra. Az osszes turabakancs fogja rendesen a bokat - amelyik nem, azt turacipo, teljesen mas kategoria.
Persze van aki a katonait reszesiti elonyben, de en oszinten szolva meg nem lattam olyat ami megerte volna, legtobbje kenyelmetlen, soka tart betorni vsgy hamarabb szetmegy, meg mondjuk olyan jatekot sem surun lattam ami az a nonstop az ablakbol emelvenyrol a dzsindzsasba ugralasrol, ajtoberugasrol meg hasonlokrol szolt volna. Arra a havi 1-2 alkalommal legyalogolt par erdei kmtol meg egyiknek sem szabad megmakkannia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest