Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
zalman90
üzenetére
Kell egy fajta humorérzék hozzá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedvencem: fegyverboltban eladóként dolgoztam. Két fiatal srác be a boltba, nézegetik a pisztolyokat, mindegyik alatt a cetli, mi a típus, mi az ára. Amire rámutattak, kivettem, megmutattam, kezükbe adtam, ajánlottam megfelelőt. Fél óra tökölészés után a nagyokos megkérdi: "Ez micsoda és mennyibe kerül?"
Abszolút higgadtan, egyenletes hangszínnel: "Odaírtuk azon kedves ügyfeleink részére, akik tudnak olvasni." És otthagytam, kiszolgáltam a kövi vevőt, egy doboz lőszert vitt, 3 perc. Majd vissza:
"Tudok még valamiben segíteni?"
Feltettek 2 lényeges kérdést, odafigyeltek a válaszra, döntöttek, és elvitték az első pisztolyt, amit javasoltam.Félreértés ne essék, nem voltam fellengzős, lekezelő, de ne szívasson fasságokal két Vér Pistike. Ha komoly a szándék, komoly a hozzáállás. Egészen a hülye kérdésig türelmes voltam, szájbarágós, 3× mondtam el ugyanazt szóról szóra, de ezzel betette a kaput. Kellett az a 3 perc szünet.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)