Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Lehet netről rendelni, futáros a móka.
A szemüvegről meg annyit, hogy én is -3D-vel vagyok megverve, szal dioptriás szemcsi nélkül nemigen tudok játszani. Eleinte én egy sima védőszemcsit tettem a dioptriás elé, aztán megvilágosodtam: találtam egy olyan airsoftra is alkalmas munkavédelmi szemcsit, melyben cserélhetők a védőlencsék (füst, sárga, foncsoros és víztiszta), és bele lehet kapni külön egy fém keretet (a védőlencse és a szemüvegkeret közé pattintható), amelybe 4 dioptriáig bele lehet karistolni a lencsét, ami azt jelenti, hogy a vékonyított lencséből 6-8D Ez már baráti dolog.
Úgy nézett ki a dolog, hogy 2.500Ft a szemcsi maga, 4.620Ft a fém keret és a dioptriás lencse. Abból a legalapabb, legolcsóbb, amin van párásodás elleni réteg és csók. Azért nem kell rá karcvédő, meg UV-szűrő, meg hasonló szarok, mert a védőlencse UV-szűrős, és kimondottam komoly szarban vagy, ha már a védőlencse mögötti dioptriás lencséd karcolódik. Picit drága, ha önmagában a többiek szemüvegéhez hasonlítod, de korántsem párásodik (egyáltalán nem!) a többiekével ellentétben, nem fulladsz a maszk alatt és egy ventilátorral ellátott, nem párásodó maszktól olcsóbb.
A másik dolog: GBB és NBB között különbségek vannak ám! Példának okádnék amely gázos pisztolyhoz 2 tárat adnak, az olyan, hogy a gáztartály a pisztolymarkolatban van fixen és csak a BB-t tartalmazó rész, a ropi-tárból van kettő. Amúgy úgy illik megcsinálni a gázos fegyókat, hogy egy gázfröccs 2-4 tárat kifusson. A Maruzen GBB-vel meg körültekintően, mert gyorsan kiszalad a tár tartalma, ami túl azon, hogy a BB árán felül gázt is eszik mást is maga után von.
Tudom, hogy a műanyag feeling nem annyira szivünk csücske, ám a gáz expandálása sem hűti le olyan hamar, ellentétben a fém tárral. Jártam úgy full fém Berettával, hogy azért kellett melengetni, mert a befagyott tárat nem bírtuk kiszedni...Amúgy a gázos cuccok 7-10°C-ig hatékonyak
, az alatt téli (red) gázt kell használni, ami úgy fagypontig segít ki. De sebaj, a Nowar ([link]) honlapján láttam a múltkoriban akkus thermo gázfegyverek tárait melegen tartó tokot. 
Ha szélesebb körben elterjedt lenne az airsoft, belinkelném a tármelegítő mellett az elektromos hi-cap tárfelhúzót is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, az alatt téli (red) gázt kell használni, ami úgy fagypontig segít ki.