Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Djuree

félisten

válasz nofi #86 üzenetére

hát igen, reklámja nem volt semmi sem. én a múlt héten tudtam meg, hogy ilyen van :Y pedig nézegetem a játékos oldalakat/híreket, na ez a durva. még valóban elég kezdetleges, de szerencsére van haver akivel toljuk coop-ban, amúgy már lehet letettem volna. remélem addig kihúzzuk megunás nélkül amíg ki nem bővítik rendesen. lehet azért nem volt beharangozva, hogy ne legyenek túl nagy igények a játékkal kapcsolatban. ingyenes tartalomhoz képest meg azért bőven jó...

• Djuree

félisten

válasz nofi #82 üzenetére

nem olyan nagy lehúzás az, ha multizol is vele. meg nem csak 2 nép van hanem 4, csak kell hozzá season1 pass, ami igaz ami igaz qrta drága :U kezdetleges a multi igen, de folyamatosan fejlesztik, elvileg, legalábbis remélem, én hajlandó vagyok érte fizetni, de akkor jöjjenek az újabb coop meg single pályák is, engem nem is a multi, hanem a coop pályák érdekelnek, gép ellen. nem tetszik hogy nagyon könnyűek a gép elleni pályák, így lvl12-őn, remélem később nehezednek majd. nagy ageof veterán vagyok, már az 1-el is rengeteget toltam, ez talán annak a rajzfilmes grafját hozza, de kicsit talán túl rajzfilmes, de nem baj, legyen így. nekem összességében bejön a gém, meg is veszem a görög népet, ennyit megér nekem. 1-2 év múlva ezt szeretném látni: 10 nép, lvl99 max szint és ennek eléréséhez elegendő coop és single pálya, akár 4-es coop, 1v1, 2v2, 3v3, 4v4 multi rengeteg pályával...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés