Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz fiATHaLON #57 üzenetére

Hja, BéGézünk! (Nem hittem volna, hogy valaha mást fog jelenteni, mint a Baldur's Gate, hehe.. tényleg azt végigjátszottad? A második még jobb, mint az első rész.)

Ha már ilyen laza, kötetlen topik lettünk, továbbra is borzasztóan érdekelnek a csemeték kirohanásai, ami a játékot illeti... nagyon jó észrevételeik lehetnek! Szerintem fogadd meg a tanácsaikat is:)!

Adok néhány tippet, ha nincs annyi időd... bár lehet, hogy normálon nem is kell annyira, de óvatosan tippelgetek:
    Ilyenek, hoogy...

Karakterfejlesztés: a Jack of all Trades az nem működik. Vannak fontos dolgok, meg nem fontos dolgok. Már az elején nem árt, ha eldöntöd, hogy mit is szeretnél játszani... ez a mindenben király csávó ez esélytelen itt... a mindenben közepes az elérhető, de én belebuktam az elsőre rosszul fejlesztett csatamágusomba:)!
    Nézd át előre milyen szkilleket akarsz majd használni (Imádom a Battle Reflexet pölö...)
    Szkillek: ez NAGYON fontos!!! MINDEN tálentnál és varázslatnál olvasd VÉGIG, hogy melyik szinten milyen bónuszokat kapsz!!! Itt gyorsan-óvatosan rámutatok például a hármas szintű Move as Lighning-ra, ami itt már +1 actiont is ad!
    A végére kéne valami elképesztően meglepő! A mérgek olyan, mint a f.sz! (Ezt levédetem! Nem mindegy melyik végén, érted...)
    WILLPOWER+!

Hatalmas húzás az elején odadobni egy adag gyurmát a játékos kezébe, hogy nesze vaze, alakítsd!
    Spojlerezzünk!

szerk: megnéztem, nincs feljebb nehézségi fok, de újrakezdem, ha a végére értem... ha tetszik (bár ennek semmi jelét nem adtad még:D), akkor együtt is végigörüljük...

Új hozzászólás Aktív témák