Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Hja, BéGézünk! (Nem hittem volna, hogy valaha mást fog jelenteni, mint a Baldur's Gate, hehe.. tényleg azt végigjátszottad? A második még jobb, mint az első rész.)
Ha már ilyen laza, kötetlen topik lettünk, továbbra is borzasztóan érdekelnek a csemeték kirohanásai, ami a játékot illeti... nagyon jó észrevételeik lehetnek! Szerintem fogadd meg a tanácsaikat is
!Adok néhány tippet, ha nincs annyi időd... bár lehet, hogy normálon nem is kell annyira, de óvatosan tippelgetek:
Ilyenek, hoogy...Karakterfejlesztés: a Jack of all Trades az nem működik. Vannak fontos dolgok, meg nem fontos dolgok. Már az elején nem árt, ha eldöntöd, hogy mit is szeretnél játszani... ez a mindenben király csávó ez esélytelen itt... a mindenben közepes az elérhető, de én belebuktam az elsőre rosszul fejlesztett csatamágusomba
!
Nézd át előre milyen szkilleket akarsz majd használni (Imádom a Battle Reflexet pölö...)
Szkillek: ez NAGYON fontos!!! MINDEN tálentnál és varázslatnál olvasd VÉGIG, hogy melyik szinten milyen bónuszokat kapsz!!! Itt gyorsan-óvatosan rámutatok például a hármas szintű Move as Lighning-ra, ami itt már +1 actiont is ad!
A végére kéne valami elképesztően meglepő! A mérgek olyan, mint a f.sz! (Ezt levédetem! Nem mindegy melyik végén, érted...)
WILLPOWER+!Hatalmas húzás az elején odadobni egy adag gyurmát a játékos kezébe, hogy nesze vaze, alakítsd!
Spojlerezzünk!szerk: megnéztem, nincs feljebb nehézségi fok, de újrakezdem, ha a végére értem... ha tetszik (bár ennek semmi jelét nem adtad még
), akkor együtt is végigörüljük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
), akkor együtt is végigörüljük...