- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Hali!
AmneZia & a benzinből beszedett pénz:
De bizony, hogy az ágazatra kellene fordítani, ugyanis (az európában egyébként legnagyobb) sarc nagy részét képezi az _útalap_ hozzájárulás.
---
Kedves kormányaink miért nem csatlakoznak ahhoz az egyezményhez,(talán 1996 óta él, és valamely távolkeleti országban írták alá több ország képviselői) mely ELTÖRLI a számítástechnikai árucikkek vámját, és adóját??
Lehet, hogy csak jól hangzik az hogy ''információs társadalmat'' építünk. Ezzel egycsapásra +oldanák az ÁFA csalás kérdését is. Nem lenne mivel csalni.
---
UFF én beszéltem -
guest
veterán
'Alapvető tévedésben vagy. Végfogyasztó áfa nélküli vásárlása adócsalás, nem pedig kiskapu.
Egyébként pedig a legpitiánerebb dolog.'
Ezzel a megállapítással vitatkoznék. Pitiáner dolog bliccelni a metrón vagy a géppapírt lopni a munkahelyről. Egy félmilliós gép áfa-vonzata százezer forint az imho minden csak nem pitiáner. Megértem azokat akik megpróbálják visszaszedni az áfát. Ezzel együtt Bobmasterrel is egyetértek amit az állammal szembeni korrektségről írt. Viszont Casenoidnak is igaza van a vállalkozókkal kapcsolatban: nagyon sokan bele vannak kényszerítve mindenféle trükközésbe mert amilyen adózási feltételek vannak a többség csődbe menne ha mindent tisztességgel befizetne. Az is igaz viszont hogy a magyarnak a vérében van a kiskapuk keresése, sokan vannak akik korrektebb feltételek esetén is csalnának. -
guest
veterán
Nem tudom, hogy BobMasternek milyen jogosultsagai es kapcsolarta van a prohardver-el de abban sem vagyok biztos hogy az uzemelteto nem felelos e ha hagyja hogy torvenyserto dolgokrol forumozzanak emberek...
Lehet, hogy egyszeruen nem hianyzik nekik ilyen dolgok miatt kellemetlenseg... -
guest
veterán
Te totalisan el vagy tajolodva !!!
A kiskapu mint fogalom TORVENYES dolog, az amirol itt szo van, hogy mas igenyelgessen vissza neked AFA-t az BUNCSELEKMENY !
Az az indoklas pedig hogy mas is csinalja, kiskapukat kell keresni stb pedig BAROMSAG ! Ettol ugyanis ugyan ugy buncselekmeny marad a dolog !
Jo lenne ha mindenki gondolkodna mielott irogat !
A bankrablashoz sem szoktak forumon tarsakat keresni es barmennyire furcsa az AFA csalas is ugyan olyan buncselekmeny !
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest