- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
hali
azt elülső ventit mivel lehet szabályozni? (AE II)
a speedfan 4.37-es nem csinál semmitilletve az elejét hogyan lehet leszedni cakk pakk,hogy megpucoljam?
-
Möhe
addikt
Jönnek az albérlők a házba!
Szombaton lesznek képek
-
Möhe
addikt
Sima Ae II. 3T-nek nemláttam értelmét mert 7e többért +1 venti és poti nekem sok. Ezen is ugyanaz a levegő járna keresztül.Hameg nemlehet külön progival vezérelni a ventiket az sem baj,majd kitalálok valamit erre. Jah és porszűrővel próbálkozott már valaki házilag az első venti elé,mögé?
-
Möhe
addikt
Beléptem a klubba.
Az ajtók szerintem műanyagok, és benne van a hátsó venti is. Képen egészen más mint élőben, mikor kivettem a dobozból jobban tetszett mint eddig. De amíg elvittem a kezemben 4 sarkkal odébb addig elzsibbadt a kezem többször kellett megállni pihennem.Fül persze nemvolt rajta de a boltos csávó az vágott a tetejébe 1 kis lukat amiben megkapaszkodtam,és persze nagyjából a cél előtt teljesen le is szakadt pár lépéssel. A ventiket milyen progival tudom szabályozni (fordulat) poti hiányában?
-
Möhe
addikt
Hali.
Költözés előt állok és érdekelne pár dolog.
Kinéztem magamnak Ae II-t, a honlapon hátsó ventit is irnak de a webshopban csak az elsőt említik , akkor most hogy is van ez?
Illetve olvastam 1-2 hsz.-t ahol irják hogy műanyag ajtós vagy az újabb kiadádú fémajtós van az illetőnek, ez valóban gyártási ujítás vagy elírta a kolléga?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest