Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Christoph
aktív tag
válasz
trbvszkij
üzenetére
Tökéletesen igazad van, én olyan szempontból nézem, hogy az én memo-m nem bírja igazán a húzást, instabil lesz tőle a system, ezért én 11,5*200-on tudom nyomni a rendszert, persze TALÁN még menne e fölé is ha tovább növelném az fsb-t. A nagyobb távlatokat úgy értettem (elismerem hogy a 2600-osnál erre sokkal kissebb az esély mint a 2500-nél) hogy ha pl a rendszered bírja a nagyobb fsb-t (mondjuk 230) akkor ha azt 11,5x veszem az több mint a 11x, vagy nem? Tudom, és igazad van erre már elég kicsi az esély, de azért mehet, elég sok hasonló esetet olvas az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Messze nyolcezer fölött!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest