- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
trbvszkij
tag
válasz
Christoph #15 üzenetére
Nem kevésbé tuningbarát az órajelet tekintve, mint a 2500+, ezt elismerem. Viszont az érvelésedet akkor sem értem. Miért nyújt nagyobb távlatokat a 2600+? Szerintem beszűkíti a használható FSBtartományt azáltal, hogy nagyobb a szorzója, ami mindenképpen negatív dolog számomra.
-
trbvszkij
tag
válasz
Christoph #12 üzenetére
Megfigyelném azért, hogy ugyanannyi eséllyel rakod a 2600+t 200FSBre, mint a 2500+t. Amikor az emberek fele azon görcsöl, hogy egyáltalán a 2200MHz összejöjjön, akkor ez egy kicsit erős nekem
Akkor ennyi erővel a 2800+t is ugyanannyi eséllyel rakod 200ra? Ugye, hogy nem
Továbbra is tartom, hogy az órajel a szűk keresztmetszet, nem az FSB. Pl. a régi TbredB-m 220FSBn elment akár 1,2Volttal is, 5ös szorzó mellett. 11es szorzó mellett már inkább kellett olyan 1,8V...
Nem hiszem, hogy egy márkás DDR400as ram ne menne legalább 430at. OK, az enyém Corsair, ezzel nem példálózok, de volt nekem Samsungom is, nem okozott neki gondot a 460 sem... 2300 valóban több, mint 2200. De nyakam rá, hogy arányosan kevesebb 2600+ megy 2300MHzen, mint ahány 2500+ 2200on (azonos feszültség mellett). Rengeteget számít ilyen magasságban 100MHz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest