- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
pvt.peter #1416 üzenetére
Szerintem a visszatartott kifizetésnek nem kell megjelennie az idei bevallásban. Az az összeg az előző éves bevalláshoz tartozik, és ha befizeted a tartozást, akkor 30 nap múlva utalják a pénztárnak az összeget. Én legalábbis erre számítok.
Nekem is volt tavaly utólag fizetendő SZJA-m, ami blokkolta az EP kifizetést, és mivel még nem rendeztem a tartozást, az idei EP kifizetést is várólistára tették (februárban beküldtem a bevallást, és megint az jött rá, hogy mivel van tartozásom, egyelőre nem utalnak az EP számlámra). Áprilisban befizetem a végét, és májusban számítok két utalásra a NAV-tól.
Nálad eltelt már 30 nap a tartozás rendezése óta? Ha igen, akkor lehet, hogy a pénztárat kellene megkérdezni, hogy hol van a pénz. A NAV-os adószámla kivonaton szerepelni szokott, hogy ha már utalták, akkor az mikor történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Battlefield 7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest