- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, Revolut-on van pár CFD-m, amiből pár osztalékot is fizet. Ha jól vagyok informált, akkor részvény után csak abban az évben kell adót fizetni, amikor eladtam.
Osztaléknál ugye automatikusan jóváírás történik az értékpapír számlán és Revolut-on egyből látszik is a tranzakciónál az adó és nekem már csak az ezzel csökkentett értéke kerül jóváírásra. Ezzel ugye le van tudva az adó befizetése a Revolut által, nekem már csak fel kell tüntetni a bevallásomban? Ezt az 5-ös sorba (Más nem önálló tevékenységből származó jövedelmek) kell beírni, ugye? (a kifizetés napja szerinti HUF-ra váltással)
Illetve a NAV általi tervezetben az 5-ös sorban nálam szerepel egy viszonylag nagy összeg, amiről nem tudom, hogy miből jön. Ezt tudom ellenőrizni valahol? Mert munkabéren és cafaterian kívüli jövedelmem nem volt tavaly (leszámítva az osztalékokat, de az bagatel összeg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fűnyíró topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Lightroom topic
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest