- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
válasz
üzenetére
Egy kis tévedésben élsz. A mock up nem lúzereknek van kitalálva, hanem olyanoknak akiknek arra esetleg nincs idejük, hogy egy névjegykártya látványtervét elkészítsék. És itt az idő főleg az ügyfél miatt van, mert azt már nem fizeti meg, de elképzelni a végét nem tudja. Szerintem egy igen jó dolog és nagyban megkönnyíti az ember munkáját.
-
OhAi27
tag
válasz
üzenetére
ok koszi.
egyebkent en csodalkoztam mikor linkelted, hogy miert nem hasznalsz egy mockup templatet.

(graphicburgerest pl pont ismertem en is.)azzal, h minden luzer ezt hasznalja nem ertek egyet mondjuk. ezek a templatek szamomra egy vazkent mukodnek, altalaban mindig alakitok rajtuk kicsit a sajat izlesemnek megfelelolen. (Na meg ha minden egyes nevjegykartyanak amit keszitek kulon-kulon mockupot csinalok akkor azzal eleg sok ido elmegy, es az ugyfelek 90%-a ugyse tudja majd, h az egy template.)
-
OhAi27
tag
-
BonFire
veterán
válasz
üzenetére
Nem mondtuk, hogy nem lehet megcsinálni Ps-ben, ez egy lecke volt, van-e benned annyi kreativitás, hogy meg tudd oldani magadtól!

Gondolom az ALT+Fel nyíl másolással többszörözted a térben eltorzított alakzatot, aztán rá egy kis motion blur, körbevágás, éleket kijelölni, sötét alakzattal kitölteni, és sötétíteni rajta, hogy meglegyen a plasztikus hatás. Régen így csináltunk 3D feliratot Ps-ben, volt is anno csomó tutorial róla, csak már rég kiment a divatból az efféle móka.
-
Wyll
őstag
válasz
üzenetére
Nekem ok. Rákattintok, és már akarna is letöltődni a fájl...

Szerk: ja látom már, a mintakép nem jó. Bocsánat, itt a publikus link
-
BonFire
veterán
válasz
üzenetére
Persze, hogy más módszerrel készülnek. 3D modellező programban, pl 3DS Max-ban, ahol két kattintás egy téglatest, és további 3 kattintás a rákerülő textúra. Persze Photoshopban is lehet próbálkozni, csak ahogy a fenti ábra is mutatja, nem igazán hatékony. Viszont elvileg a Photoshop Extended változatában is lehet 3D-zni, csak én nem hiszek benne, hogy érdemi munkára is alkalmas.
Akkor már inkább egy ingyenes Blender, egy feltextúrázott téglatestet talán még én is képes lennék benne létrehozni minden előtanulmány nélkül. Ha mindenképp Photoshopnál maradsz, akkor helyre kell húzgálni az elcsúszott elemeket, akár a Warp eszközzel, de szerintem a Liquify alkalmasabb a feladatra.
Dany007: Ha már a munkahelyi meetingnél tartunk, érdemes megnézned ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).