Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cut
aktív tag
"Nem vagyok sem nyelvtantanár, sem önkéntes nyelvőr, sőt, megkockáztatom, hogy időnként én is hibázom, mert én is csak emberből vagyok. Ennek ellenére szeretem és ápolom az anyanyelvemet, a magyar nyelvet, és nem vagyok rest az általam leírtakat minimum egy helyesírás-ellenőrzőn átfuttatni, mielőtt kiengedem élesbe az irományt. (Pedig elhihetitek, jobbára csak az idegen szavakat szokta aláhúzni; nemigen van gondom a helyesírással és a központozással.) A központozás a másik vesszőparipám, (akárcsak Széchenyinek a lótenyésztés). "
Ja most már értem....
Csak azt nem tudom, hogy tudta megtanulni a Photoshopot....
Még 1 megjegyzés álatlában azok irnak és tanitanak programokat akik a szakmájukban nem tudnak elérni sikereket. (tisztelet a kivételeknek) És probálják a másik végén megfogni a dolgokat....
További sok sikert....
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Villanyszerelés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest