Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
polit
csendes tag
hallo! nézz meg egy video2brain tanfolyamot szeintem ez hozza a ki a legtöbbet
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
adobe dreamweaver cs4 szoftverrel szerkesztgetek weblapot. Lenne egy kérdésem:
Fotót illetve adatot tartalmazó táblázatokat kell készítenem, közel 1200 db. Az adatok felvitelével kapcsolatban kérdezném, hogy lehetséges -e a következő:
A táblázatokba kb 80 szót kell felvinni, természetesen minden táblázatba más szót. A szavak hivatkozást is tartalmaznak. A kérdésem ehhez kapcsolódik, ahogyan azt fent már említettem 1200 db táblázatról van szó, és nem szeretném mind az 1200 táblázat aktuális cellájába beleírni az adott szót, illetve linkelni, egyszerűbben szeretném megoldani. Arra gondoltam, hogy egyszer felvinném az adatokat hivatkozással, majd a táblázatba beillesztenék egy jump menuhoz hasonló "valamit, amiből szerkesztésnél csak kiválasztanám az adott szót, amihez már hivatkozást társítottam, és így viszonylag hamar ellehet készíteni a táblázatokat. (mellékeltem egy képet, hátha úgy érthetőbb)Ez lehetséges?, ha igen akkor melyik funkcióval?
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Synology NAS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest