Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Sherman
tag
Köszi a segítséget, de azért annyit nem ér meg az egész, be tudom szerezni a dolgokat mégegyszer (igaz nehéz lesz), és már keresztet is vetettem a partícióra és használatba vettem. Csak az elején volt nagy a riadalom, de aztán átgondoltam a helyzetet. Valószínűleg ahogy írtad eltolódtak a cuccok a winyómon (bár nem tudom miért), mert az MFT alapján szépen összerakták a mentőprogik a könyvtárszerkezetet, de a tartalm random lett.
Brujah_-nak üzenem, hogy próbálja ki a Getdataback és az Easy Recovery programokat. Pár dolgot nekem is visszahoztak (amit megint furcsállok, miért nem az egészet?). -
Sherman
tag
Felelevenítem a topicot, mert nekem is pont ugyanez a bajom van.
Nootebookon a windows Xp egyszer nem jött vissza a készenléti állapotból, és vitte magával a két NTFS partíciómat is (XP,adat). Egyiken a windows volt, az felejthető, de a másikon volt néhány fontos adat, ezeket szeretném visszanyerni.
Feltelepítettem újra a winXP-t a volt XP partícióra (a partíciók mérete, elhelyezkedése érintetlen maradt) és az adat partíciómat sikerült a Partition Magic programmal újra létrehozni. Teljesen érintetlen (leszámítva a windowsos System Volume Information könytárat), és a mérete sem változott a korábbihoz képest, ahhoz nem nyúltam.
Futtattam rajta a Getdataback for NTFS v2.31 progit, ami gyönyörűen megtalálta a fájlokat, név, méret minden stimmel, csak a tartalom teljesen zagyva, megynyithatatlanok a fájlok. Itt akadtam el, bármilyen tanácsot köszönök.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Iphone 12 mini 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest