- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Sziasztok,
A guta megüt. Birtokomban van egy Acorp alaplap ami nem ment még 1 órát sem.
A lap új, asztalon összerakva ment, házba beszerelve már nem ment, házból kiszedve meg sem mozdul. Tudom adódik a válasz azonnal, hogy biztos a házban elfüstölt, de
1, Minden kondi ép
2, Nagyító alatt átvizsgálva, minden chip ép
3, Egyetlen égés nyom sem látható a lap egyik felén sem
4, Nem volt ''pukkanás'' vagy Amper szag
Szóval nem értem. Egyébként garis a lap és vissza is viszem, de kinek mi a véleménye mi lehet a hibája ennek a kacatnak (tekintsünk el attól, hogy Acorp a lap) :))
Jelenség: ATX jelre nem mozdul, egyszerűen a táp sem kapcsol be. Próbáltam:
1, Másik procival
2, Memóriával
3, Videókártyával
4, Táppal
Természetesen a tesztek során tutijó eszközökkel próbáltam, amik előtte és azóta is hibanélkül gurulnak. A lapon 2 led van, az egyikne akkor kell világítania amikor az ATX tápot rányomom, ez szépen világit is. A másiknak akkor kell világítania, amikor a lap beindul, de ez az ATX jelre még csak fel sem villan, tehát a lap meg sem moccan.
Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg valami ötlet? Bios Reset-en túl vagyok, az sem hozta meg a várt eredményt. A 12 éves pályafutásom alatt ilyet még nem láttam, hogy összesen ~ 1 órás működés után egy lap ennyire megálljon. Brrr.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
Dobd ki a kukába címü 5let nem játszik. :))
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest