- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
campo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: 1 éves Acer extensa 5630ez lapim van és olyan gondom van vele, hogy kikapcsol magától. Először nem foglalkoztam vele, mert azt hittem, hogy azért kapcsol ki mert lemerült benne akksi, de reboot után kiderült, hogy nem az volt a probléma és már többször is előfordult, hogy hálózati töltésre csatlakoztatva kikapcsol. Gondoltam már arra is, hogy túlmelegedik és ezért kapcsol ki, de tegnap már egy egyszerű fészbúk játék közben is kikapcsolt, szóval nem igazán tudom, hogy mit kezdjek vele.
Arra gondoltam, hogy veszek egy laptop tartó szerkezetet alá, de nem vagyok benne biztos, hogy megoldja a gondot.
Tudnátok nekem valami ötletet adni, esetleg megoldási javaslatot.Előre is köszi és boldog karit!
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen NAS-t vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest