Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Sziasztok!
Beárazást illető kérdésem lenne. Szerintetek elfogadható egy gyakorlatilag vadi új, 3 hónapos teljesen karcmentes Acer V3-371-565X-ért 200 000Ft?
240 körül kapni most boltokban, már ahol kapni. i5 5257U 2.7GHz, 8GB RAM, 256GB SSD, 1366x768 matt kijelző, Iris 6100-as integrált grafikus kártya.
Mit gondoltok? Tanácstalan vagyok.
-
haly
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer V3-371-es laptopom. Egyik napról a másikra, a fedél lecsukásakor nem tette magát alvó módba a gép, és azóta sem működik ez a funkció. Képernyő kikapcsol, de nem megy alvóba. Ha a főkapcsolót megnyomom, akkor is alvóba rakja magát (úgy állítottam be), ezen kívül a képernyő világosítás, sötétítés sem működik az fn+bal, illetve jobb billentyű kombókkal. Ennek ellenére, a hangosítás működik, és igazából minden más fn+bill kombó. Természetesen először újratelepítettem az egész gépet, de az sem oldotta meg. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?

-
haly
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
Köszi szépen! Remélem ezzel most működni fog. Közben Rufust próbáltam én is. GPT, ahogy írtad még a másik srácnak, meg FAT32. Driverekkel majd meglátjuk mi lesz, mert Win 8.1 után megy rá egyből a Windows 10 is, csak az meg szeret mindent letölteni.
De majd figyelek, köszönöm!

-
haly
őstag
válasz
Vermilion69
üzenetére
Na és, hogy sikerült?
Nem írnád le gyorsan? Most próbálok egy másik USB-t készíteni NTFS-el. (a mostani is az). Hátha a mostanival van gond, de nem hiszem, ha egyszer indul a telepítő legacy-ba. Utána megpróbálom FAT32-vel is, van egy erős gyanúm, hogy abban menni fog. Ha ez se működik, akkor egyelőre kifogytam az ötletekből
Secure Bootot is kikapcsoltam most, hátha az fogta meg, de nem. 
Update: Ahogy sejtettem, a másik USB-vel sem volt jó NTFS-ben. Most készítem az új Windows ISO-t, ezúttal FAT32-ben.

-
haly
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Acer v3-371 notebookot. Ma meg is hozta a futár, neki is álltam telepíteni, azonban van egy kis bibi. Eredetileg Linux van rajta, és szeretnék Windowst rátenni. A probléma ott van, hogy UEFI boot módban nem látja az USB-t a rendszer, és nem tudok arról bootolni (nincs DVD olvasó).
Viszont Legacy-ban látja és el is kezdi telepíteni, de azt írja az Windows 8 és felette nem ajánlott. Ilyenkor mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De majd figyelek, köszönöm!