Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
Én személy szerint egy Spire pacific breeze 2-t használok már jó ideje megelégedésemre... Előnye hogy olcsó, viszonylag könnyű és fújja be a noti alá a levegőt így jól hűti az egész felületet...Egyszer mértem Everesttel akkor olyan 10 fokot hűtött kb a notimon...És hát nyáron egy kis ventillátornak is beillik egyben

-
Oceanus
tag
Igen néztem és érzékeli...Most megpróbáltam azt hogy az eszközkezelőből uninstalálltam a két eszközt ( DVD és DT meghajtóját) majd restart hátha felismeri és újrateszi de nem nyert kiírta hogy nem tudja újratenni... Az eszközkezelőbe mindkettő mellett ott virít a kis sárga háromszög és a win7 szerint a meghajtó corrupt vagy missing...

Valami ötlet esetleg?
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Én is egy kéréssel fordulnék a jelenlevő nagy szakikhoz... Van egy 5720g-s notim win7 64 bites rendszerrrel.. A gondom az hogy egy ideje se a virtuális meghajtó se a fizikai nem működik...Hiába teszek be képfájlt vagy dvd-t olyan mintha be se tettem volna, a Daemon annyit csinál hogy elkezdi olvasni és kész.. Toálban se látom őket és már teljesen tanácstalan vagyok... Most emiatt újra kell raknom az amúgy jól működő rendszerem? Azt szeretném elkerülni ha lehet... Próbáltam már daemon pro-val alcohollal szinte mindennel soha semmi pozitívum... Pl IDE-s virtuális meghajtót nem is engedélyez a Pro-ban létrehozni...
Ha valakinek van vmi ötlete ossza meg velem kérem, mert kellenne de újrarakni csak végső esetben szeretném..

Előre is köszi a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest