Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolo007
tag
válasz
manitu666
üzenetére
Én köszönöm a tippet, ''aggódtam'' emiatt az elhasználódás miatt....
Azzal kapcsolatban tud valaki tippet adni, hogy hogyan lehetne letiltani az irányítóbillentyűknél lévő dollár és euró billentyűt? Iszonyatosan zavar....főleg az hogy egy jó mp-ig gondolkodik rajta a gép mire kiköpi a jelet....
[Szerkesztve] -
Tataniko
tag
válasz
manitu666
üzenetére
Az, h egy notebookban milyen clockgenerator ic van, azt sokféleképpen lehet megtudni:
1.Szétkell szedni, és megkell nézni az alaplapon. Ez a hagyományos módszer.
2. Systool v Clockgen v más hasonló progamokkal végig kell próbálgatni, hogy melyikkel megy rendesen.
3.Keresgélni kell, hogy nem írta e le valaki a neten, egy forumon, esetleg a bios frissítő txt fájlban.
A Systool és a Clockgen a két legerősebb program ilyen téren, de azért lehet találni más programokat is, ami lehet, h kifejezetten a 4222-re jó. A másik gépem 2492, és sajnos azzal én sem boldogulok. -
-
liquidmoon
aktív tag
válasz
manitu666
üzenetére
Hi! A ram teszteknél nekem is vár elég sokat everestnél, de lemegy. Már ezer tesztprogit végigfuttattam rajta, egyedül a memtest 86 dobott ki hibákat, de elvileg az meg nem kompatibilis a notival, szal, ha nincsen működésben probléma, ne foglalkozz vele. Nekem is 512 ram van benn, és csak 500Mhz-n fut, majd esetleg egyszer teszek bele még egy ilyet, vagy 667Mhz-set.
-
orkester
őstag
válasz
manitu666
üzenetére
Értem. Én most Everest home 2.20al néztem meg az enyémeim 64bites xp alatt:
Olvasás:3947, Írás:1878, Késleltetés:66,5. Nem tudom mond-e ez Neked valami hasznosat.
Amúgy nem árt bele még legalább egy 512est belerakni, sok telepített alkalmazásnál igen csak meghálálja. Vistáról nem is beszélve, azzal szenvedtem 512 rammal.
-
cock
tag
válasz
manitu666
üzenetére
Nos, én diák vagyok (egyetemista), ezért a tisztaszoftver keretében ingyen használhatok egy csomó Microsoft terméket. Innen szedtem le: [link]. Ezt viszont csak a suli gépein (ahol tanulsz/tanitasz) lehet letölteni (CD-képként). Énis suliban szedtem le, rádugtam az USB-s mobilwinyómat a suliban a gépre, és így hoztam haza. A kulcsokat pedig megküldték postán. Igazából a szoftvereket is meg lehet rendelni, és akkor kipostáznak mindent CD-n/DVD-n ami letölthető (kb 10 CD) csak a CD alapanyagáért akkor fizetned kell (kb 3-4e Ft-ot). Ha egyetemista/főiskolás/tanár vagy akkor ez neked is jár, csak igényelned kell.
Hogyha viszont nem vagy jogosult erre akkor tanácsolom hogy ismerkedj meg az eMule, RevConnect, vagy Bittorent programok valamelyikével, hátha szerencsével jársz
[Szerkesztve] -
cock
tag
válasz
manitu666
üzenetére
De barom vagyok, ottvan a Launch Manager az acer honlapján a driverek/progik között, végig ott volt az orrom elött, nemtom hogy kerülhette el a figyelmemet.
Mindenesetre köszi (nemkell elküldened mailbe).
Egyébként én sem szoktam kivenni az aksit miután feltöltődött, biztos vagyok benne hogy semmi baja nem lesz, sőt sztem inkább az árt ha ki-be rakosgatod
Ha másokat is érdekel, és lesz egy kicsit több időm leírom milyen drivereket honnan érdemes leszedni 64-bites Winhez (Acer Aspire 5101AWLMi notihoz)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Windows 11
- Futárcégek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB magyarított (lézerezett) ujjlolv IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Tegyel meg bele 512 Ram-ot es szerintem a problema orvosolva van.
Lenne egy kérdésem 512 MB DDR2 PC5300 (667MHz)-es ram jó a Travelmate 2413nlm-be?

Ott vettem én is. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindenesetre köszi (nemkell elküldened mailbe).