Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Logitech
üzenetére
Visszaállítás megvolt.
system32\ntoskrnl.exe nem található.
Gondolom ez attól van, hogy másik (nem eredeti) win7-et raktam rá.
A srác azt mondta, hogy amikor először bekapcsolta a gépet akkor feltelepült magától a win7. Ezt az opciót el lehet valahogy érni (hogy ne visszaállítás hanem telepítés legyen). Mert a win ott a partíción.
Vagy mit csináljak? -
Matt23
tag
válasz
Logitech
üzenetére
Na akkor nézd meg a régit! Aztán meglátod hogy miért tetszett az. Ez annyira nem jött be, de a dolby video tényleg szépen szólt.
Ha már itt tartunk akkor had legyek pofátlan. Már nagyon régóta szeretnék olyan videokat, amik a moziban a filmek előtt szoktak lenni, ilyen dolby filmecskék, mint mondjuk az egyik kedvencem a zenélős társaság, akik mindenféle cuccal zajonganak. Ilyet nem tud valaki hogy honnan lehetne szerezni?
-
Matt23
tag
válasz
Logitech
üzenetére
Húúú az király lenne. A fentebbi linken találsz segítséget, hogy mit kell keresni, mert bizony elég sok része van, ugyhogy kalandra fül! Jó keresgélést és nagyon-nagyon hálás lennék!
Az az igazság hogy nem én voltam a bűvész aki leszedte, de állítólag csak rá kell kattintani a freere és a többi már csak a türelmeden múlik és már jön is magától. Elvileg ott van egy számláló hogy mennyit kell várni hogy szabad szálat kapj. -
Matt23
tag
válasz
Logitech
üzenetére
Tavaly láttam egy nagyon szép képernyőkímélőt ami a webcamot is használja. Az is aceres volt és le is töltöttem a netről. De teljesen más gépet mutat mint amilyenek az új acerek vagy lehet hogy másik sorozat? Az acer nem csinált az új dizájnhoz új képernyőkímélőt mert ezt nagyon csípem, csak hát mindenki azt röhögi, hogy nem is az a gép van benne.
Nem néznéd meg hogy nincs-e aceres képernyővédő a vistádban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Help 
de lehet flashbe nyomja a témát