Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
meg semmi komolyabb gond nem volt veluk
-
sowi
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
a nitroknak ugy altalaban gyenge a hutese szvsz a belerakott hardverhez kepest, egyszeruen tul vekonyak, hogy rendesen elhutsek azt ami benne van, vx15 inkabb, igaz az 2x olyan vastag
-
Sazsóti
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszönöm szépen!
Ráadásul, amit én linkeltem, az 51-M8 altípus FHD. És fényes, amit én jobban szeretek.
Kakukktojás, mert az egyetlen 575-ös, ami nem matt.
Az Edigitalban már csak rendelésre lehet kapni. ( acershop.hu-nál kifutott) -
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jelenleg 9db készüléket dob a magyar Árukereső 325.000 alatt a GT és GTX 1050 szűrőre. Csak (hosszú) idő kérdése, amíg az újdonságok ára elkezd apadni.
Minden újdonság magasan kezd, főleg kishazánkban. Ezt aláírom. A generációváltás időszaka mindig egy dilemma. A régebbit vegyem, aminek az ára (végre) értelmes szintre csökkent, de hiányoznak belőle a legújabb fejlesztések, amik azért rendesen megdobhatják az felhasználói élményt. HDD vs SSD csak egy példa a sokból.. vehetjük az újabb CPU-k vagy dedikált GPU-k fogyasztását is, ami egy hordozható gépnél szempont. Mások az igények és preferenciák, ez tény.
A fórumtársnak én azt javaslom érdemes figyelni az újonnal elérhető gépeket ill. a jelenleg piacon lévők árcsökkenését. Ha pedig nincs idő várakozni, vagy túl nagy a generációk közti árkülönbség, akkor hajrá.
-
KubanitoS
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azért érdemes lenne megvárnod egy-egy tesztet a gépről. Gondolom játszani is szeretnél a gépen, ehhez pedig a vékony kialakítás nem igazán előny. A hűtéssel lehetnek problémák. Egy sima GTX 960m is 86 fokos is lehet terhelés alatt, a proci 88 fokra is felmehet. Ez minden, csak nem egészséges.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Helyes! Mindenféleképpen az új GPU-val vedd.
Nagyon jó lesz! -
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen! Szenzációs az a cucc. Nekem azért tetszik annyira, mert elegáns, diplomatikus. Semmi giccses dolog nincs rajta, amivel egyébként a gamer laptopokat szokták színezni. Üzleti tárgyalásra is viheted magaddal, vagy éppen WLAN partira. Hardverre nincs kifogás. Ez az egyetlen a sok márka közül ami az én ízlésemnek megfelel. Korábban volt Lenovo Gamer laptopom 15 colos, illetve 17es is, de ezek mind olyan batár nagy gépek. Nitro az egész szolid, vékony kialakítású.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futárcégek
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagyon jó lesz!