- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krike
aktív tag
válasz
Sankavezér #19781 üzenetére
Szia,
egyértelműen az GT540M, nem egy ligában játszanak:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html
-
mozesgy
tag
válasz
Sankavezér #15774 üzenetére
Szia.
Saját véleményemet tudom megosztani, mert most lesz 1 éves a gépem és teljesen hibátlanul ketyeg, remélem még sokáig így lesz.
A megvétel után 4 hónap múlva tudtam meg, hogy a garanciakiterjesztést +2 évre is meg lehetett volna vásárolni, de csak 3 hónapon belül, ezért lekéstem.
Ha megint ACER-t vennék, biztosan vennék +2 éves kiterjesztést, mert valóban lehet, hogy a garancia lejárat után azonnal lesz valami baja, de ez nem azért van, mert nem elég megbízható márka, hanem mert elektronikában ez minden márkánál előfordulhat.
Még régen asztali gépnél az új VGA-t azonnal csréltetnem kellett, ami akkoriban 70000Ft volt, és el sem indult a gépben. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
Sankavezér #15774 üzenetére
Az, hogy mennyire megbízhatóak, az egy jó kérdés. Minden legyártott termékben (nem csak laptopban) létezik hibás darab. Lehet, hogy épp kifogsz egyet, lehet hogy nem. Az is előfordulhat, hogy az 1 év gari után 2 héttel megy tönkre benne egy alkatrész. Egy biztos: ha én most új Acer gépet vennék, akkor vennék hozzá gari-kiterjesztést is.
A játékok pedig nagy valószínűséggel simán futnak majd Win7 alatt.
ChrYsler
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged