Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Nézd, nekem alapvetően mindegy mit csinálsz a lecserélt RAM-okkal, csak segíteni akartam. Hogy fizikailag lehetőség van a bővítésre az egy dolog, de az Acer nem biztos, hogy egyet fog érteni veled, ha kicseréled a RAM-okat és esetleg gariztatnod kell.
Egyébként én megkérdeztem erről az Acer supportot is és hasonló választ kaptam, tehát arra jutottam, ha ki is cserélném, nem szabad eladni, mert ha garanciális probléma van, a gariztatás idejére vissza kell cserélni.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi haladó szinten
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook! OLED 13,3" / Snapdragon 7C / 8GB RAM / 128GB EMMC
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő