Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lsebestyen

addikt

válasz szucstom #34885 üzenetére

Itt van a support oldal, I/O driverre hasonlító dolgot én itt nem találok, tényleg létezne, hogy külön kell felrakni? :F WIN10 óta ilyennel még nem találkoztam, de már 8.1-nél is csak elvétve. A HDD házat kizárnám, régóta használom, tegnap is használtam másik 2 eszközzel. Illetve más eszközökkel rendben ment az adatátvitel, csak ezzel winyóval nem.

4k youtube videót is próbáltam, de azt elvitte lazán az IGP, hát még az FHD-t. :)) De Furmark-kal teszteltem, szépen megy a dedikált is.

szerk.: hmm, lehet valóban a HDD ház lesz a szűk keresztmetszet, és nem támogatná az USB 3.2 Gen 1-et? Kerítek egy másik külső HDD-t, megnézem azzal. Telefonnal, pendriveokkal próbáltam, azokon megvolt a sebesség (3.0).

#34884=WiNTeR=:

Anyagminőségre szerintem bőven jó, leszámítva az asztalon kotyogást...A zsanérok szerintem elég erősek, ha tippelnem kéne, ezzel pár év múlva sem lesz gond. Venti kicsit zajos, ha dolgozik a gép, de amíg neteztem rajta, addig végig csöndben volt. Hangszórók is egész jól szólnak.

A GPU azért erősebb mint egy HD 620...Ismerősöm a fiának vette, leginkább sulihoz, de régebbi címekkel azért még játszana. Mivel én játékokban nem vagyok otthon, ezért youtubeon néztem FPS összehasonlító videókat...És ezzel a GPU-val pont megüti azt a szintet, hogy élvezhetően lehessen játszani vele (már amennyire egy notin ez lehetséges). Példaként a WOT-ot néztem, mert a srác most épp azt tolja.

Kijelző is a szokásos IPS minőség, rendben van. Vicces, hogy még gyártanak TN panellel notebookot, ezek szerint van rá kereslet.

Boot idő SSD mércén mérve teljesen átlagos, 10-15mp körül lehet, de őszintén szólva nem figyeltem. A saját asztalimhoz szoktam viszonyítani, ami egy 10 éves konfig + egy alsó kategóriás SSD -> 20mp körül van, ha ennél lassabb valami az szokott feltűnni.

Nagy plusz pont, hogy be lehet építeni pluszban egy 2.5" SSD-t, vagy HDD-t, és ehhez a dobozban meg is van a "HDD upgrade kit".

Új hozzászólás Aktív témák