Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cock
tag
Szia!
3.-at kapásból nem ajánlom, mert az régebbi AMD Mobil proci, és az sokat fogyaszt (Turionok kb fele annyit fogyasztanak vagy még kevesebbet, felveszik a versenyt az Intellel), így valszeg hamar lemerül. Bár javítsatok ki ha tévednék.
Az 1. választás az klassz választás lenne, először énis ilyet akartam, ez az ASUS A6Km Q056 ha jól sejtem
Az egyedüli dolog ami zavart engem ebben, hogy mivel 64 bites proci van benne, én maximalista vagyok és x64-es Winnel használnám, de körülnéztem, és Nvidia Go 7-esekhez nincs 64 bites driver, nem beszélve a SiS 756 chipsetről, aminek se híre se hamva a honlapjukon, nemhogy driver de még leírás se. Szóval ezt a gépet valszeg csak sima Winnel tudod használni.
Végül a másodikat ajánlanám, mert az bár nem 64-es proci de dual magos és 2Mb kess ami nagyon faja, és tutti nem fogyaszt sokat. Drivert is találsz tutkóra, ATI X1300 tuttira ottvan a Go7300 közelében, Most Wanted szerintem faján megy mindkettőn.
Az hogy a vidkari 64 bit és 128 az nem sok hátrány, szerintem az számít hogy hány Mhzn ketyeg a chip/memó, bár lehet hogy más nem így vélekedik.
A Turionok 64 bitesek (MT-32 tuttira)
Az MT jelzésű Turionok fogyasztanak a legkevesebbet. Az MK és ML azok többet, az MK viszont a legújabb, X2-es socketbe mennek, tehát azt késöbb ki tudod cserélni 2 magos AMD-re.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egyedüli dolog ami zavart engem ebben, hogy mivel 64 bites proci van benne, én maximalista vagyok és x64-es Winnel használnám, de körülnéztem, és Nvidia Go 7-esekhez nincs 64 bites driver, nem beszélve a SiS 756 chipsetről, aminek se híre se hamva a honlapjukon, nemhogy driver de még leírás se. Szóval ezt a gépet valszeg csak sima Winnel tudod használni.