Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Én már pár gépre felraktam az (asszem) 5.03-as verziót. Ebben is a bőség zavarával találkoztam. A gépeken minden ment (A Colin 4 meg sosem fog)
Nem értek egyet a sok támadással, amit eddig kaptál, de mondanék pár építő jellegű kritikát:
A NimoCodecPack (sokkal több gondot okozott már nekem, mint az AceMCP, de) felkínál egy választási lehetőséget, hogy csak azt telepítsd amire szükséged van. Ezt jó lenne lemásolni, mert így nem menne fel 24 különböző Mpeg4 codec, amikor abból egy is elég. A G400, meg a Morgan steam switcher meg egy rakás más nem is kellene egy ilyen csomagba, mert csak bajt okoz. (Nem olvastam még végig, hogy benne vannak-e ezek, ha nincsenek, akkor örülök neki)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Opel topik
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest