Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
workman
csendes tag
Bejelöltem azokat amiket írtál, de amikor az űrlapot létrehozom, és létrehozok rajta egy parancsgombot tervezőnézetben ugyanúgy kiírja a hibaüzenetet, nem akkor amikor lefuttatom, hanem amikor még szerkesztem az űrlapot... Odáig el sem jutottam, hogy lefusson...
Olyat nem lehet csinálni, hogy egy egyszerű hivatkozásbeszúrása gombot lerakok a mező mellé???
(azt láttam ,hogy makróba be lehet helyezni a hivatkozás beszúrása parancsot, de azt nem tudom, hogy az hogy vonatkozzon arra a mezőre)
Köszi: Work -
workman
csendes tag
Bocsi hogy megint zavarlak, de beillesztettem az adatbázisba és a következő hiba üzenetet írta ki: Fordítási hiba. a következő lekérdezéskifejezésben:
AppLoadString([bw_tblBtnActions].[Description])
Feltehetőleg valamit én rontottam el, de kipróbáltam üres adatbázisba illesztve, meg a készülőbe is és mindkettőnél ugyanez a hibajelenség. És semmilyen parancsgombot nem tudok létrehozni ezután...
Sajna a Visual Basichez nem értek, az accesst is most kezdtem, úgyhogy ez a hibakód még nem mond nekem semmit.
Különben WinXP-n futna OfficeXp Proff-al.
Köszi: Work -
workman
csendes tag
Hello!
Köszi a segítséget
, megpróbálom beépíteni a programba remélem sikerül.
Igazából megoldásként felmerült bennem, hogy a hivatkozás beszúrása parancsikonnal működne a dolog, már arra is sikerült rájönnöm, hogy makróként el tudom helyezni az űrlapon viszont, arra még nem sikerült rájönnöm, hogy ezt az értéket, hogy tudom egy rekord, egyik mezőjébe beszúrni...
Mindenestre köszi, aszem megpróbálom ezt a modulos megoldást!
Üdv: Work -
workman
csendes tag
Hello!
Kisebb fajta problémával találtam szembe magam, és nem igazán találok rá megfelelő megoldást!
A lényeg az hogy az egyik űrlapon egy hivatkozást kéne bekérnem, így magát a dokumentumot nem kellene tárolni az adatbázisban, viszont nem tudom hogyan lehet a legegyszerűbben bekérni a felhasználó szemszögéből nézve. Az a legrosszabb megoldás ha neki kell bepötyögni az elérési utat, ezért valamiféle tallózásra gondoltam, viszont nem tom, hogy lehet ilyet készíteni.
Már azt is kpróbáltam, hogy egyszerűen az intézőből ''behúzza'' a fájlt, de ez se működik mindig valamiért.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(mint írtam, nem értek a VB-hez)
, megpróbálom beépíteni a programba remélem sikerül.