Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4951) grunge válasza #81552896 (#4950) üzenetére


grunge
addikt

a jövőre nézve ez nagyon jóóó:) már csak az érdekelne, hogy mennek-e faxásan ebben az uj HD5**** radeonok ;]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4952) stephenpoe válasza buherka (#4948) üzenetére


stephenpoe
tag

....nagyon kemény,amit akkor írkáltam.... ;] :O
Ezeket az oldalakat senki sem felügyeli? :Y Nem kellett volna emlékeztetned rá... :P ;] ....viszont mostmár tudom,mikor vettem a kicsikét....meg kell jegyeznem a dátumot,hogy mikor ismerkedtünk meg,mert még a végén megsértődik!!! :B

....azóta egyszer sem csinálta a kikapcsolgatást.....csak megérte.... :P ;]
:C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4953) #81552896 válasza grunge (#4951) üzenetére


#81552896
törölt tag

4850-es 1 GB-os Gigabyte-ból ment nekem bár nem a legújabb, tudom melyiket írod, kemény kártya, de az ATI-val végeztem számtech.-ben. Driver problémás jobban mint a NVIDIA. Nemhiába a játékoknál a NVIDIA logó, ill. a lap is SLI szóval NVIDIA, meg a Chipsetje is, meg ebbe az alaplapba nem fog a Crossfire menni... szóval ennyi az ATI-ról bízok benne, h. a NVIDIA valami faszát összedob és leelőzi a ATI-t. Szerintem amúgy megy a lappal, még olyan a az új ATI kártya, h. nem szárnyalta túl a PCI-Express watt számá, ha jól tudom 300 Watt.

[ Szerkesztve ]

(#4954) chap-man


chap-man
tag

Még mindig a rossz 7900gt m van le akarom cserélni 5770 vagy ha sok pénzem lesz 5850 lesz a következő remélem fog menni de meg várom az új N Vidiákat hátha olcsón jót is tud csinálni :P
újításnak csak a vízhűtésen gondolkozom a régi szép idő csend,hűvös és békesség na meg Fatal1ty :R

A Székelyek három nagy igazsága :1. A sör nem alkohol!2. A nő nem ember!3. A medve nem játék!

(#4955) chap-man


chap-man
tag

hihi meg találtam[link] :DD :DD :DD
best buy volt :R :R

[ Szerkesztve ]

A Székelyek három nagy igazsága :1. A sör nem alkohol!2. A nő nem ember!3. A medve nem játék!

(#4956) grunge válasza #81552896 (#4953) üzenetére


grunge
addikt

egy évet nyuztam egy 2600xt-t és semiféle driver problémáról nem tudok referálni. ezek régi legendák, régebben valóban volt ilyen, de annak is már sok-sok-sok éve.:) az meg hogy miylen chipset van a lapon, lényegtelen. crossfire & sli ugyanugy hidegen hagy, inkább legyen egy kártyám, de az erős. minek zabálja kettő az áramot, nomeg több kártyás rendszerben a játékon múlik nagyban hogy támogatja-é vagy neme. ha nem csúcs káryákból raksz össze iylet, akkor igazábol nincs túl sok értelme, mert midnig lesz egy gyorsabb egy kártyás alternativa. vagy ha nem, is gyorsabb, észszerűbb az tuti:) a logok a játékoknál meg azt jelzik, melyik gyártó adott több pénzt nekik ezért, csak marketing, semmi jelenmtősége. hacsak nem csinálnak valami disznóságot, lásd uj NFS, de ez meg a kiadó/fejlesztő sara, nem a gyártóké elsősorban:) én midig azt veszem ami a legjobban megéri az árát, anno ezért vettem a 2600xt-t is, meg a 9600gt-t is.

5770-el csak az a 'problémám' hogy pcie 2.1-es a lap meg ugye régebbi. sebességre nézve ennek semmi jelentősége, viszont olvasni neten hogy régebbi lapoknál kell bios frissités, hogy eme ujdonságok megfelelően működjenek. ezt kéne kipróbálni. gondolom fermi is ilyen lesz, szoval akinek módjában áll, tesztelje csak le:) Jöhetne már az uj nv-kártya, ha másért nem is, árharcért. az mindenkinek jó lesz:)

(#4954) chap-man: anyniért sikerült megvenni? az igen:D én is megvárom uj nv-t, bár tuti nem lesz olcsó. hatalmas az a chip:)

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4957) stephenpoe


stephenpoe
tag

Sziasztok.....valaki tudna segíteni internet csatlakozásban,Magyarországon.Az anyám gépe,modemen csatlakozik.Furcsának találom a helyzetet.Az a gép,ami most van neki,a hugomnál,tökéletesen működött.Igaz,kellett számokat-meg kódokat beleütni a csatlakozáshoz,de minden ment.Most átvitte azt a gépet az anyámhoz,mident összeállított,csatlakozik,a skype,megcsinálja a frissítéseket,de az internetkeresők közül bármelyikre kattint,azt írjy,hogy nincs csatlakozás.Nem értem az otthoni hálozatokat.....itt bedugom,és ha jó a netkártya,működik a lan szoftver,akkor csatlakozik......Tud valaki valami okosat mondani?Előre is köszönöm....

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4958) chap-man válasza grunge (#4956) üzenetére


chap-man
tag

igen 18700ft adtam a postásnak mindene meg van garancia is papiros Bandit hoz úgy hogy jó vétel volt :K

A Székelyek három nagy igazsága :1. A sör nem alkohol!2. A nő nem ember!3. A medve nem játék!

(#4959) grunge válasza stephenpoe (#4957) üzenetére


grunge
addikt

kicsit bővebben? melyik szolgáltatónál van? nálunk régi albiban a chello (upc) netrtel volt az, hogy 2 gépnél többre nem tudtuk leosztani router nélkül. most digi van, ez tökéletes, igaz megint routetezünk:)

(#4958) chap-man: nekem anno 24k-ba került, szintén Bandit garos. Már akkor is nagyon jó vételnek minősült:) nagyon szeretem ezt a gépet :C

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4960) stephenpoe válasza grunge (#4959) üzenetére


stephenpoe
tag

valszeg ua.a helyzet.Nincs ugyan több gép.ua. van,csak alaplap csere volt.Ugy hiszem,ott is a Chello van.Akkor ezekszerint neked jobban sült a diginet?Mert anyám is azt mondja,hogy jobb lenne átállni.Ha alaplapcsere volt,úgy érzékeli,hogy ez másik gép.Új IP cím kell neki?Azt otthon a szolgáltató adja?Itt simán creál magának eggyet a gép,oszt slussz.... :DDD

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4961) grunge válasza stephenpoe (#4960) üzenetére


grunge
addikt

digi jobb. stabilabb. másiknél elő szokott fordulni hogy szakadozott, meg hogy fél napig nem volt se tv se net. pedig pcés belvárosa sem egy puszta azért:) digivel eddig semmi de semmi problem. ja és olcsobbért van majd 8x akkor a sévszélességünk. ez sem elhanyagolható:) ha szüleid beszereznek egy routert, akkor nem lesz gond a leosztással.

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4962) buherka válasza stephenpoe (#4952) üzenetére


buherka
addikt

Én valahogy 2007 nyár végén vettem a lapot, ha jól emlékszem és 1.2-es Bios volt még rajta.

Nekem is sokmindent megélt a lapocska, de még profi módon működik. Pont most írta itt a PH, hogy több 775-ös procit már nem is fejleszt az Intel. Már csak a Core i kategóriára gyúr.
Azért még nem kell temetni a 775-öt :B

(#4953) kt850921...Grungi jól mondja már nincsenek gondok az ATI driverekkel. Én csak azért "coptam" a notinál az ATI VGA-val, mert ott az asztali driver nem jó a notira. De kaptam egy progit ami 2 perc alatt átkonvertálja a drivert, hogy laptopra is jó legyen.
Már én is szemezgetek az 5770-el :B Ezt még talán kitekeri a procim...talán. De a Fermit már tuti, hogy nem fogja ez a 2 magos E8200 kihajtani. Esetleg úgy ha jól megtépem a száját.
Most néztem, hogy 40-45 körül már VaporX verziót lehet kapni ebből a 5770-ből...ami azért már nem stock cooler. Nincs nekem már itt kedvem hűtőcserével küzdeni. :B

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#4963) grunge válasza buherka (#4962) üzenetére


grunge
addikt

megértelek. hűtőcsere nemkivánatos plusz költség. nekem igazából valami jó kis passziv téma smakkolna, mint anno az msi 2600xt-vel. a heatpipa ott sem hazudott, és kuss volt a gép körül:) kijön a fermi, talán nyomnak le az árakon, kb akkorra is tervezem a váltást. árharc kell ide. nomeg mig nincsenk konkrét tsztek és szémok, butaság akármit is mondani. :) amugy 5770 forumbol kiindulva a rev2 heatpipás megoldás piszok halk és jó. árához méltán jó kis kártya. nomeg AvP jó lesz rajta, meg Mass Effect 2 is. Kedvenc szimulátorom az il-2 sturmovik 46 is dx11-es lesz, szal kell majd valami kraftosabb a deszkába. csak menjen a lappal...kihajtásról meg annyit, hogy egyre jobban kezd értelmet nyerni a quad. lehet nyárra ez is kap egy jóféle 6600ast. maradok a számozásnál.. :DDD

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4965) buherka válasza grunge (#4963) üzenetére


buherka
addikt

Azért ezt olvasd el, mielőtt a 4 magra gyúrnál... :U
Nem biztos, hogy azon fog múlni a dolog.

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#4966) grunge válasza buherka (#4965) üzenetére


grunge
addikt

tanulságos teszt! én a Storm of War: Battle of Britain szimulátorra gyúrok, oda meg szinte tuti 100 hogy kelleni fog. ha lesz értelme váltani, akkor lehet meg is lépem. de előbb jelenjen meg a játék. addig valoban nem fogok itt variálni:)

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4967) #81552896 válasza buherka (#4965) üzenetére


#81552896
törölt tag

Nem akarok vitatkozni, de elhiheted h. közel sem jó az ATI drivere.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#4968) #81552896


#81552896
törölt tag

(#4957) stephenpoe: A Chellónál, a hálókártya MAC címét regisztrálják, tehát ezzel azt akarom mondani, h.
1 gépen regisztráltad, beállítottad, a netkapcsolatot, azzal a géppel engedélyezni csak a szolgáltatást, vagyis nem géppel hanem hálókártyával. Áthidalni routerrel tudod, vagy újrakell regisztrálnod a chellónál a kapcsolatot, arra a gépre, amivel éppen használod a szolgáltatásukat.

[ Szerkesztve ]

(#4969) buherka válasza #81552896 (#4967) üzenetére


buherka
addikt

Nekem volt ATI kártyám az asztaliba is...nem volt vele semmi bajom.
Az élsimítás is sokkal jobb vele, mint az NV-val.

Mai napig használatban van és driver probléma sohasem volt.

Ami most van ATI VGA a notiban az sem válogatott a driver téren. Csak tesztelés képen futtattam rajta játékot, de soha semmi gond nem volt vele.
COD 4-5-6, Dragon Age, Borderlands, Armis Of Exigo...és még sorolhatnám.

(#4966) grunge...ha én váltok, az már teljes konfig váltás lesz...szőröstül-bőröstül :B

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#4970) stephenpoe válasza #81552896 (#4968) üzenetére


stephenpoe
tag

:R :R Köszönöm a válaszokat,sikerült megoldani.A regisztráció miatt be kellett engedni az ehhez tartozó kémvírusokhoz hasonló algoritmusokat,ezt az antivírus nem engedte.Inaktiválás után,megtörtént a regisztráció,antivírus vissza,és most klappol minden.Váltás lesz a digire,de nem most,hanem az év végén,mert anyámék utcájában még nincs kiépítve a hálózat.....Köszönöm a felvilágosítást,mindenkinek! :R :R :R

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4971) #81552896 válasza buherka (#4969) üzenetére


#81552896
törölt tag

Mindenben lehet találni hibát, de szerencsére ami bennünk közös amit biztosan tudok, az ALAPLAP abba még nem találtam hibát. Úgyhogy
ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI :C :C :C

(#4972) grunge válasza buherka (#4969) üzenetére


grunge
addikt

igen erre már én is gondoltam....fene tudja, a lényeg hogy ezt a cuccost megtartom ,lesz ami lesz:D

(#4967) kt850921: ez eléggé érdekes, ilyesmiről nem hallottam még. bármi lehet..akár egy vacaok codec is. olyanokkal volt bajom, mindegy hogy nv vagy ati volt-e épp a gépemben. ahogy mondod, lényega lap itten:D

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4973) stephenpoe


stephenpoe
tag

Sziasztok.Kérném a szakértők véleményét,ehhez.Tudom,hogy nem pci,hanem pci-e.Annyira rossz az?Nagyon olcsó....nem tudom,miért.Azt gondolom,egyel magasabb szint,mint a DS,pedig az drágább.... :F Mondjatok valamit.... :C :R

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4974) Speed® válasza stephenpoe (#4973) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Jobb, mint a DS, a D1 PCIe verziója. Nekem volt, nemrég adtam el..tökéletesen szólt, csak új VGA/hűtés miatt cseréltem le, illetve komplett lapcserém is lesz, az újon meg XFi van, felesleges más bele.. Igazából ha nincs komoly hangtekknikád, nem hallod ki a különbséget..kommersz 5.1hez mindegy.
Akkor kell DX, ha olyan a lapod, hogy elrendezésben jobban járnál vele. A VGA felett lévő slotban nem feltétlenül jó..zajt szedhet össze, illtve melege lehet a GPU hátoldalától..legalsó PCI slotba egy D1 a megoldás, szerintem. És annak legalább nem kell floppy-tápcsati..

(#4975) stephenpoe válasza Speed® (#4974) üzenetére


stephenpoe
tag

Köszönöm!Csak azért tettem fel a kérdést,mert ez most nagyon olcsó....Mindenkép' a PCI-E 1 be kell,hogy tegyem,mert a 2-be nem fér be,a videókárta hűtés miatt.Viszont pont emiatta cooler miatt,még játék közben sem langyosodik a vk. hátulja....Ehhez jó lesz a xonar :U :K ;] :P remélem.A D1 sajna nem elérhető a számomra.Ds-ben gondolkodtam,mert a xonarok közül az volt a legolcsóbb,de ez most még olcsóbb....csak jobban szeretnék PCI-t....

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4976) grunge válasza stephenpoe (#4975) üzenetére


grunge
addikt

ahhoz nagyonis jó lesz a xonar! :) nekem a z5300as a DS is gyönyörűen szól!

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4977) stephenpoe válasza grunge (#4976) üzenetére


stephenpoe
tag

.....az se rossz..... ;] ;) kicsit aggódom,mert ez PCI-E...azt nem ajánlottátok... :( :F der jó áron van...

[ Szerkesztve ]

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4978) grunge válasza stephenpoe (#4977) üzenetére


grunge
addikt

ha jól el tudod pakolni a lapban, akkor nem lesz vele gond. csak ezen mulik.

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4979) stephenpoe válasza grunge (#4978) üzenetére


stephenpoe
tag

ok :C Csak a tisztánlátás végett,ezek a lehetőségek:
1
2
3
4
...az összes többi,már olyan horror összeg,amit nem is linkelek..... :Y Szóval emiatt lenne PCI-E.... :U

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4980) grunge válasza stephenpoe (#4979) üzenetére


grunge
addikt

az 1-sben szereplő miért ennyire olcso? garizatava lett? jol értem, vagy mit jelent az a szo a kondicionál?:) :B

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4981) stephenpoe válasza grunge (#4980) üzenetére


stephenpoe
tag

...az azt jelenti,hogy felújított.....ugyanannyi garanciával rendelkezik,mint a többi,tehát a kézhezvételtől számított 30 nap.Szerinted érdemes foglalkozni vele?Van valami tesztprogi,vagy ilyesmi,amivel meg tudom nézni,hogy jól dolgozik-e?
:R :R

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4982) stephenpoe


stephenpoe
tag

Most olvastam pontosabban.Azt írja,gyári felújítás történt....ez jól hangzik,nem?

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4983) grunge válasza stephenpoe (#4982) üzenetére


grunge
addikt

rákérdeznék hogy konkrétan mit csináltak vele. számomra kicsit fura ez a megnevezés:) 30 nap gari? vagy ez a visszaküldésre vonatkozik?

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4984) buherka válasza stephenpoe (#4982) üzenetére


buherka
addikt

Szeva Lali...

Felújított? azmiaz? :o

Forrasztgatva lett szerintem, vagy ilyesmi... :U

Olyasmit vegyél ami nincs megbarmolva :B

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#4985) stephenpoe


stephenpoe
tag

Milyen jellegű hibák történhetnek egy hangkártyával....itt történnek mókás dolgok....én pl. rendszeresen olyan dolgokat vásárolok,ami az itteniek szerint hibás...PL.:a Z5500-amra azt mondták,nem műxik,ezért nem 300 dollár volt,csak 80.(Meg kellett tisztítanom a csatikat,és oda dugni,ahhova való :K )....másik:a Wawe billentyűzetemet 96 CENTÉRT vettem,holott az ára most 69 dollár,akkor volt 99 dollár.Ahova az elemet teszed,az egyik csatlakozó fül el volt fordulva,és nem vitte át a cuflát.... :P Rendszeresen ilyen dolgokat javítok.A szomszédom 2 hétig járt reflektorral,mert úgy gondolta elromlott a kocsiján a lámpa.Vett új izzókat,de nem tudta kicserélni,akkor szólt nekem,hogy segítsek.Kérdem,mi a baj.Azt mondja:nagyon magasra világít.....átkapcsoltam reflektorról,meg volt döbbenve.Kb 15 éve vezet. ;] Ezeket nem viccből írom...én itt csodagyerek vagyok :C
Szóval,nem tartanám furcsának,ha annyiról lenne szó,hogy aki eredetileg megvette,nem jól dugdosta össze,és visszakűldte a cégnek.Ha a csomagot kibontod,onnantól 30 százalék lejön az árból,mert már nem origin.....Rá fogok kérdezni,mi volt a javítás oka.Úgy látom az USA-ból érkezik,itt meg nem nagyon foglalkoznak forrasztásokkal.Olcsóbb megvenni megint,mint kifizetni az emberi munkát.Ha valahonnan másik országból jönne,én is erre gyanakodnék.Utánanézek,köszönöm,mindkettőtöknek! :R :R

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4986) grunge válasza stephenpoe (#4985) üzenetére


grunge
addikt

ezek alapján jól hangzik a dolog:) a sofőrösön meg besírtam :DDD

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4987) buherka válasza stephenpoe (#4985) üzenetére


buherka
addikt

Kiköltözök az USA-ba Lali és alapítunk egy céget..."Segítünk a hülyéknek Kft"'-t
Lehet, hogy egész jól megélünk belőle :D

Kérdezz rá, hogy mi baja...ha nincs begbarmolva, akkor még jó is lehet az a hangkari. :U

Az a spanod, aki refivel mászkált 15 évig...csodálkozok, hogy valaki nem tárazott ki rá a 9mm-es Uzival. Ott nálad úgy is megesik az ilyen :B

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#4988) stephenpoe válasza buherka (#4987) üzenetére


stephenpoe
tag

Félreértettétek.Nem járt vele 15 évig,csak azóta volt jogsija.De már pár napja járt reflektorral....gondolom beleakadt a kabátja,vagy ilyesmi.Azt mondta,soh'sem húzta még addig,hogy átváltson.... :U Irtam a palinak,hogy mi miatt kellett felujítani,várom a választ....ha érdekelnek ilyen történetek,írok még.... :C :P ;) van sok... :W :Y :C :K
...egyébként a KFT ötlet nem rossz :K :K gyere....

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4989) stephenpoe


stephenpoe
tag

Megkaptam a válszt.Azt írja,hogy nem nyújthat erről felvilágosítást....lehet,mégis megpróbálom,max visszakűldöm.Ha ideér,tudtok a tesztelésében segíteni?Mármint,mit nézzek,minek,milyennek kell lennie?

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4990) grunge válasza stephenpoe (#4989) üzenetére


grunge
addikt

a szoftver ugyan az mint nekem,ebben tudok segiteni! nem nyujthat felvilágositást?? ez azért eléggé fura meg kell hagyni..nehogy ráfaragj... :U

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4991) stephenpoe válasza grunge (#4990) üzenetére


stephenpoe
tag

Dear customer,
We purchased items already refurbished so we do not have any prior information available.

Ez volt a válasz...nem tudom....majd még várok egy kicsit....de 100 % a csákány...csak nem olyan rossz eladó..... :F

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4992) buherka válasza stephenpoe (#4988) üzenetére


buherka
addikt

Tudod, hogy tervbe van véve, hogy kiutazok...nincs elfelejtve. Az is számít, hogy idén mennyi prémiumot kapok a cégnél. :B

(#4989) stephenpoe...nem nyújthat erről felvilágosítást??? Az már milyen? :U
Hát ez nekem nagyon furi...

[ Szerkesztve ]

Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

(#4993) Maxxter válasza #81552896 (#4971) üzenetére


Maxxter
senior tag

Milyen konfigod van?
Mennyin használod most a q6600-t?

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#4994) Maxxter válasza stephenpoe (#4985) üzenetére


Maxxter
senior tag

Ezt én is hallottam, hogy milyen hülyék kint az emberek. Annyira buták, hogy mi az el sem tudjuk képzelni.

Autós téma: Nem indult az autó. Minden kicseréltek, önindítótól kezdve a generátorig...erre le volt merülve az akksi. :DDD
Kint nem ismernek javítást, csak cserélést. Ha kreatív vagy és értesz pár dologhoz, egy istenként kezelnek majd. :U

Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)

(#4995) stephenpoe


stephenpoe
tag

Mesterek!Tudtok valami olyat,ami teszteli az HDD-t? :P Persze tudtok....csak a nevét,vagy valamit kűldjetek már. :R Köszönöm :R

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4996) Speed® válasza stephenpoe (#4995) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Állapotra vagy sebességre vagy kíváncsi :F
Előbbire HDSentinel, utóbbira Everest is jó.

Tegnapira visszatérve: nincs gáz a DX PCIe slotjával, engem inkább a tápcsati és a VGA közelsége zavarna, lehetnek fura zajok ebből a felállásból.
Amúgy atomjó kártya, nagyon korrekt driverrel/kezelőfelülettel..próbáld ki.

[ Szerkesztve ]

(#4997) stephenpoe válasza Speed® (#4996) üzenetére


stephenpoe
tag

Nagyon köszönöm...egy kedves Barátom (Buhi :K )kisegített a Sentinellel,így a probléma megoldva.A xonar meglesz ,de nem az,mert az felujjított.Nem merem bevállalni....most szívok az 500-as F3-al,az is felujított.Csak akkor még nem tudtam.... :W
Sz.tem DS lesz,PCI-s,csak talán kicsit később.Mindenkinek köszönöm a segítséget :R :R :R

...az FBI elkapta a terrorista nyulacskát!...csak az nem tiszta még,hogy ingyom-bingyom,vagy tálib-e?!:)

(#4998) grunge válasza stephenpoe (#4997) üzenetére


grunge
addikt

mivel van a hangrendszereden 'digital in' összekötési lehetőség, jobb választás is lesz, mert a kártya alapból tudja a DTS-t mindenhogyan. a kártya ezt 'jobban' tudja, mint a z5500 beépitett dekodere. biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel vele. a puding próbája ugye az evés, majd Te is meglátod, pláne valami jóféle filmmel amihez van DTS hangsáv:)

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#4999) #81552896 válasza Maxxter (#4993) üzenetére


#81552896
törölt tag

Alaplap családban marad, Q6600 2.4-en üzemeltetem most.
Grunge által használt Asus Arctic Square hűtővel.
2*2 GB Rammal (DDR2 800 MHz).

Teljesen stabilra megcsináltam, 3 GHz-en üzemelt.
De mielőtt még megvettem a hűtőt azelőtt ment 3 GHz-en, a sok tuning, a sok rossz beállítások során "tönkrement" a Windows 7 megsérültek a rendszerbetöltő fájlok, úgyhogy jobbnak láttam újratelepíteni. Azóta 2.4 GHz-en üzemel.

Bus Speed (325.0 MHz) * Multiplier (x9.0) = Core Speed (2925 MHz)
Rated FSB (1300 MHz)

(#5000) #81552896 válasza stephenpoe (#4997) üzenetére


#81552896
törölt tag

Stephenpoe ez talán segíthet neked, ezt még azért próbáld meg!!!!!
Nekem sikerült, talán neked is sikerül.

A SoundBlaster Audigy SE basszus titkát megfejtettem.
Mostmár szól basszussal a Windows 7 :))

1. feltelepítettem a gyári CD-ről a Vista cuccokat->
Meghajtó:\VISTA\Audio\Setup\Setup.exe elindításával
itt manuális kiválasztás hajtottam végre a komponensek közül, nem telepítettem a illesztőprogramot. Ez nagyon fontos!

2.
SB24_PCDRV_LB_1_04_0090.exe nevű fájlt letöltöttem a gyártó honlapjáról ez csak a drivert tartalmazza, viszont ebbe nincsennek olyan komponensek amik meghajtanák, vagyis inkább bekapcsolnák a basszust a Windows 7 rendszerben. A basszus meghajtás a gyári cd-n lévő cuccok szolgálják.

Tehát Gyári CD+Creative honlap összerakásával megszületett a basszus Windows 7-en.
:)) :)) :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.