Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Ga
tag
válasz
J.J. András
üzenetére
Üdv!
Itt egy nagyon egyszerű eszköz, mindössze kb. 150 KB:
[L]http://mbprobe.livewiredev.com[/L]
Az 1.30 verziót ajánlom, ennél egyszerűbb, kisebb megoldás szvsz nincs. Bár a chipsettámogatásáról nincs sok infóm.
Van log lehetőség, szöveges állományba, ha grafikont akarsz bevágod egy excel-táblába.
Tud riasztani, shutdown-olni, ventire is, csipog, pittyeg, villog, sőt vész esetén akár programot is végrehajthatsz vele.
A telepítése sima copy-paste, NT alatt még el kell indítani az NTInst-et, ami regisztrálja a giveio.sys drivert a futáshoz.
Üdv:
Ga -
hogyishívnak?
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
Nekem is ST6 van. Van hozzá lemezem de csak 95/98 alatt müködik a hőmérő program és újabb verziót nem találtam belölle.
-
Skylark
tag
válasz
J.J. András
üzenetére
Kérdés, hogy milyen típusú az alaplapod?
Nem mindegyiken lehet szabályozni a fordulatszámot. Nem akartam elhinni, de pl.a Speedfan leírásában benne is van, hogy nem mindegyik Mobo-t szereti.
Nekem BH6 nem , SA6 és ST6 igen, BD7-II nem -tudta szabályozni a venti fordulatszámát. Bármelyik fan csatit is használtam.Ha vki valamilyen +oldást tud a BD7-II-re, örűlnék neki...
Az Abithoz ettől eltekintve, ha müxik, a Speedfan-t ajánlanám. A CpuCool és tsai. nekem nem jöttek be. -
The_Tom
senior tag
válasz
J.J. András
üzenetére
az Abit lapok melle adott cd-n van ilyen prg. A neve nemtom mi, de szetnezel es meglesz. Egyebkent nemtom miert nem jo a MBM. Mondjuk persze nem az 5 hanem a 4.
Üdv. -
Szőrös
veterán
válasz
J.J. András
üzenetére
Milyen Abit lapod van ? nem adtak mellé semmit ? Nekem a KX7-hez adták a winbondot. Egész jópofa. Lehet vele fordulatszámot szabályozni is. Vagyis meg van ez a lehetőség , én nem próbáltam mert nekem fix rpm-es a venti.
-
joghurt
addikt
válasz
J.J. András
üzenetére
Nem tudom, mi bajod az MBM 5-tel. Nekem tök stabil a gépem, semmi túlmelegedés. Viszont amint elindítom az MBM 5-öt, egyből szirénázik az alaplap (Abit). :))
-
Lunatic
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
Speedfan,
ventifordulatot is tud szabályozni.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest