Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
az a bajom vele igazából, kérlek ne nevessetek ki, nem tudom a SENSOROKNAK beállítani,hogy kijelezzék a CPU és Motherboard hőmérsékletét, és ha kell szirénázzanak!
szóval nekem túl komplikált az MBM 5, azért kértem mást, gondolom kedvetek meg nincs, meg időtök sincs leírni,hogy kell beállítani!!
jah, amúgy az ASUS PcProbe, csak beállítgattam a csúszkán a figyelmeztető jelzéshatárt, aztán volt rajta HISTORY, amin akár napokkal visszamenőleg meg tudom nézni, mi mennyin ment( CPU hőm..., Vcore, I/O Core......)
igazából azért kellene olyan, hogy a méréseimet, pl egy 5 órás játék után visszanézhessem softweresen!
köszi,csocs
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi