Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

hunluki
senior tag
Saját IGP, semmi extra. A trükk az hogy a felbontás alacsony, maga a monitor gyárilag 1280x1024-es de a legtöbb játékot 1024x768-ba szoktam rajta játszani. Dragon Age origins pl simán megy így high-on kisebb zárt területeken 25-35 FPS között, nyílt terepen mondjuk azért már más a helyzet, de nem kapkodós játék ugye
 Amúgy lassan öröklik a gyerkőcök így ahogy van, nekem meg jön egy i5 5250U-s nuc 16 giga dual channel (itt lesz egy nagy előrelépés mert a mostani csak single channel + HD6000 IGP sokkal combosabb) rammal és természetesen ssd-vel.
Az ok: Ez az utolsó hivatalos W7 támogatott széria, nekem meg kb az volt az utolsó jó windows, szeretnék belőle egy "kimaxolt" W7 retro PC-t csinálni. A form factor azért van mert kevés a helyem
 Tudom hogy nem ideális, de nem is célom a lelkét kihajtani, a combosabb címekre ott a PS4/SeriesS. 
Dual bootba meg kap egy fedorát mindennapos használósnak egy 1080p monitorral, játszani meg 720p lesz az irányzék.Hogy én mivel kezdtem... valami 3.1-es géppel, de a specjeit nem tudom, régen volt, apám hozta haza melóból. Az első gépem amire emlékszem az egy 100mhz pentium volt 16 mega rammal és talán 1,4 giga hdd-vel, W95-el

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
 - Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Tudom hogy nem ideális, de nem is célom a lelkét kihajtani, a combosabb címekre ott a PS4/SeriesS.