Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluki

senior tag

válasz Pikari #8 üzenetére

Saját IGP, semmi extra. A trükk az hogy a felbontás alacsony, maga a monitor gyárilag 1280x1024-es de a legtöbb játékot 1024x768-ba szoktam rajta játszani. Dragon Age origins pl simán megy így high-on kisebb zárt területeken 25-35 FPS között, nyílt terepen mondjuk azért már más a helyzet, de nem kapkodós játék ugye :D

Amúgy lassan öröklik a gyerkőcök így ahogy van, nekem meg jön egy i5 5250U-s nuc 16 giga dual channel (itt lesz egy nagy előrelépés mert a mostani csak single channel + HD6000 IGP sokkal combosabb) rammal és természetesen ssd-vel.
    Az ok: Ez az utolsó hivatalos W7 támogatott széria, nekem meg kb az volt az utolsó jó windows, szeretnék belőle egy "kimaxolt" W7 retro PC-t csinálni. A form factor azért van mert kevés a helyem :( Tudom hogy nem ideális, de nem is célom a lelkét kihajtani, a combosabb címekre ott a PS4/SeriesS.
    Dual bootba meg kap egy fedorát mindennapos használósnak egy 1080p monitorral, játszani meg 720p lesz az irányzék.

Hogy én mivel kezdtem... valami 3.1-es géppel, de a specjeit nem tudom, régen volt, apám hozta haza melóból. Az első gépem amire emlékszem az egy 100mhz pentium volt 16 mega rammal és talán 1,4 giga hdd-vel, W95-el :D

Új hozzászólás Aktív témák