Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rioter
tag
Helló!
Nekem az AK Premium V2 vagy ProX-e tetszik leginkább, csak tartok tőle, hogy melegebb időben nagyon beleizzadnék (más típusnál tapasztaltam, hogy menne
). A szövet borítású székeknél viszont az aggaszt, hogy lehetséges, hogy ott is beleizzadok, csak a szék felszívja? Ez esetben egy műbőrt legalább letörölhetném, de a szövetet nem tudnám kitisztítani. Esetleg létezik cserélhető textilhuzat, mint az autó ülésekhez? -
rioter
tag
Helló!
Jómagam is széket keresnék, viszont, mivel eléggé izzadós vagyok, úgy vélem, szövet borítású lenne jó. 180cm, 85kg, enyhén derék és picit nyak fájós vagyok. Az elsődleges szempontom, hogy ergonomikus, egészséges ülést biztosítson, másodlagosan, hogy kényelmes legyen, ja, és 100e. alatt legyen az ára.
3 jónak tűnőt találtam:
DXRacer Formula - Fekete - Szövet
AKRACING Gaming Szék
Arozzi Torretta XL Gamer Szék
Ezeket sok helyen dicsérik, milyen kényelmesek, viszont arról nem nagyon találtam adatot, melyikben mennyire egészséges ülni, pedig ez érdekelne legjobban. Szívesen ki is próbálnám, ha tudtok javasolni Budapesten olyan helyet, ahol ezt meg lehet tenni.
Az Arozziról olvastam már olyat is, hogy inkább kényelmes, mint ergonomikus, pedig pont abból van XL típus, ami bár testméretemhez nem kell, viszont szeretem egyik lábam a másik alá rakva, fél törökülésben tartani.
Normál ülésmódban számít valamit,ha XL-es széket használunk normál testmérethez? Ront esetleg az ergonomián, kényelmen?Köszönöm a segítségeket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A szövet borítású székeknél viszont az aggaszt, hogy lehetséges, hogy ott is beleizzadok, csak a szék felszívja? Ez esetben egy műbőrt legalább letörölhetném, de a szövetet nem tudnám kitisztítani. Esetleg létezik cserélhető textilhuzat, mint az autó ülésekhez?
LLKobe