Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Haworth Fernhez Atlas fejtámlát csak az Atlastól lehet közvetlenül venni (35.000 Ft-os kiszállítási költséggel..) vagy van EU-s, olcsóbb kiszállítással dolgozó cég?
(tudom, tudom, nem kell hozzá a fejtámla, de nekem kell, köszi)
-
Sziasztok!
Digital Knit Fern-t lehet valahol beszerezni akár MO-n vagy a környező országokba? Amennyiben nem, úgy a sima mesh-t az alábbi oldalról ÁFÁS számlával tudják adni, van tapasztalat?
https://shopping.haworth.com/products/fern-office-chair -
A hsz alapján abszolút 0 tapasztalatod van a márkával, főleg ezzel a székkel. Ott a széthájpolt Secretlab Titan Evo 2022, aminek 1 hónap után nyikorog mindene, 200+ ezer forintért. Amit mondtam, van vele tapasztalatom, keress youtuben rá, csak jót fogsz hallani róla és legalább olyan, ha nem jobb minőség mint az előbb említett Secretlab. Az előző "gamer" székem egy noblechair volt, meg előtte is noblechair székem volt, mindegyiknek megadta a 4D kartámasz és rohadtul nem egy kényelmes szék, egyik sem. Felesleges vitatkozni szubjektív dolgokról, ez az én véleményem, az a tiéd (amit tapasztalat nélkül formáltál), nekem ezzel IS (meg Fern-el és Embody-val is) van tapasztalatom, kifejezetten jobb amit küldtem mint akármelyik Noblechairs amit tudnál nekem mutatni.
-
Gaming széket keresett, nem ergo chairt. 210 az XL változat, ha ilyet keresel, jobb mint a Secretlab, ami ez a kategória.
Ha többször válaszolnátok a kérdező tényleges kérdésére, és nem elvakultan a saját már-már fanatizmusotokat erőltetnétek a kérdezőre, akkor még érne is valamit ez a csoport. Görgess vissza az utóbbi 30 "milyen széket ajánlotok xy feltételek mellett" kérdésekhez, mindig ugyan azokat javasoljátok, 300-600 közötti árkategóriában. Nem mindenkinek van ennyi pénze egy székre, hiába hosszú távon az lenne a jobb döntés. Házat sem veszel 80M-ért ha csak 15M-d van, csak azért mert okosabb döntés sajátot venni mint albiba menni.
Amúgy kb 2-3 napja még 120 volt akciósan az Alza-nal a nem XL változat és kifejezeteten kényelmes szék az Anda az árához képest a gaming kategóriában. Nyilván nem egy Embody vagy egy Fern, de köszönőviszonyban sincsenek árban és típusban. -
Sziasztok!
Tisztában vagyok, hogy mik a vezető márkák és modellek(Haworth, Fern, Steelcase), valamint az ergonómikus székek fontosságával, DE.
Amennyiben még is a Gaming / Racer székek irányába akarnék elmenni (megszoktam már a formábt) és a tartósság sem olyan fontos, hogy bíron 3 évet , van valakinek tapasztalata a következővel?
Anda Seat Kaiser Series 3 XL
Nézegettem a SecretLab Titan Evo 22-es változatát, de elég sok negatív dolgot találtam róla és elvileg ez az olcsóbb, kevésbé neves szék még jobb is lehet külföldi review-k alapján. -
Sziasztok!
Most 2024-ben hol vásárolnátok HM Embody-t megbízható helyről? Preferáltan MO-ról az ÁFA miatt, mert cégként venném, de ha külföldről van csak, vagy gyorsabb, akkor az is szóba jöhet. Megvettem az Ergohuman gen2-t de nekem nagyon kényelmetlen ez a mesh..
Valamint HM Ebody-hoz fejtámlára is szükségem lenne, ha lehet egyszerre venném a kettőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest