- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4Zi
tag
Sziasztok!
Irodai ergonómikus széket nézek.
Ez a kettő közül szerintetek melyik bírja tovább billegés/nyikorgás nélkül?
Ikea STYRSPEL: [link]
ANTARES HUMANTECH: [link]
Markus-t kipróbálni mentem be az Ikea-ba, mert papíron nagyon tetszett, de ahhoz sajnos nem illeszkedett teljesen a hátam, a STYRSPEL pedig minden szempontból tökéletesen kényelmes volt nekem, előtte nem ismertem.Itthoni HO használatra lesz, 100kg/186cm + nincs lehetőségem autóval elmenni és venni egy használt széket.
Ez a két szék tetszik egyelőre A STYRSPEL nagyon kényelmes volt, de egy reddit review-s hibás darab, ami vagy gyakori vagy nem, kicsit elbizonytalanított. Pedig nagyon szeretném megvenni
HUMANTECH-et pedig egyszerűen sehol sem találok, hogy bele tudjak ülni, de annyi féleképpen állítható, hogy azzal szerintem nem lenne gond. Ez is nagyon tetszik.
Egyébként fejtámlás, mesh ülőfelületes, lehetőleg nem "3 hónap alatt darabokra esős" széket nézek.
Ez a kettő közül szerintetek melyik bírja tovább billegés/nyikorgás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged