- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rahiteh800
tag
Szerintem 2 dolog van, vagy a kék gombot nyomó fémdarab rosszul van kialakítva, vagy a gázrugó nem tud belecsúszni rendesen az ülőlap "döntő szerkezetébe". Nem hiszem, hogy rosszul raktad volna össze, egyszerűen hibás gyártás. Vegyék vissza és soha többet ilyen széket...
-
mikk2000
őstag
Értelek. Felfordítottam a saját székemet és összenéztem a video2-vel.
Az a különbség, hogy a fém fekete festett kar, aminek a végén a műanyag állító van, nálam erősen meg van hajtva gyárilag ott ahol kibukkan a kaszniból, gondolom épp azért, hogy ne ütközzön a szék aljába használatkor.
Viszont el tudom képzelni azt is, hogy a gázrugó feje nem ment teljesen bele a helyére, és ahogy mondtam, üljön már rá egy 80 kilós ember minimum és mozogjon, meg próbáljon le-fel emelkedni. Lehet bemegy annyit a gázrugó a helyére, hogy már működni fog.
Nade ha nem, akkor marad az, amivel kezdtem, hogy elfelejtették meghajtani a kart, de összeszerelték, mert "jóvanazúgy".
Nem írtad a szék pontos típusát, szerintem írd meg, és keress rá magad is, nézz róla képeket /videót(?) mondjuk a honlapon, és ha azt látod, hogy a vasrúd a gyári képeken hajlított, a tieden meg nem, akkor ez nagyon szemléletes és kikezdhetetlen bizonyíték a szék "hibájára".
Amúgy magával a márka Magyarországi forgalmazójával is felveheted a kapcsolatot, attól függetlenül hogy a széket máshol vetted, és megbeszélhetitek a hibát, és hogy mi legyen a további teendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest